Nnywellness.com

Min iPhone er fast på gratis skjermen & Hot


Min iPhone er fast på gratis skjermen & Hot

Lade iPhone batteri bør ikke overopphetes enheten, og gratis skjermen ikke skulle vise på telefonen ikke er koblet til en strømkilde, som sin veggadapteren eller datamaskinens USB-port. Feilsøke en iPhone som forblir på skjermbildet kostnad og erfaringer overoppheting for å fortsette benytter iPhone uten komplikasjoner.

Overlading

En grunn en iPhone kan overopphetes under eller etter lading er hvis du overlade enhetens batteri, spesielt hvis du ofte gjøre. Selv om det ikke kan skade enheten å forlate iPhone koblet i noen minutter etter at batteriet er fulladet, koblet holder den til en strømkilde i flere timer når batteriet er fullt årsaker et unødvendige overskudd av nåværende å strømme gjennom enheten, noe som kan også føre til programvare feil som kostnad ikke skjermen forsvinner.

USB-kabel og Adapter

En annen grunn iPhone overopphetes under lading er hvis USB-kabelen, og hvis du lade via veggen og ikke datamaskinen, veggadapteren - bæres ut eller fysisk skadet. Hvis enten USB kabel eller vegg kortet viser tegn på skade eller slitasje, kjøpe erstatninger direkte fra Apple eller få billigere, tredjeparts alternativer i en elektronikkbutikk.

Utkasting

Før du kobler fra en iPhone fra en datamaskin etter lading, klikk på "Løs ut"-knappen som vises ved siden av enhetens navn i iTunes skal unngå feil med enheten. Ellers kan gratis skjermen bo på iPhone fordi enheten mener det fortsatt er koblet til datamaskinen.

iOS-programvareoppdatering

Hvis du kjører en gammel versjon av iOS-programvare, kan enheten virke ineffektivt og opplever hyppigere feil enn normalt, noe som kan skape både overskuddsvarme og skjermer å vise på upassende tider. Neste gang du kobler iPhone til datamaskinen, velge "Ja" når en iTunes-dialogboks dukker opp og ber deg om Oppdater iPhones operativsystem, kjent som "iOS."