Nnywellness.com

Hvordan få slettet tekster fra en Android SIM-kort


Hvordan få slettet tekster fra en Android SIM-kort

Android er et operativsystem for mobiltelefoner som er laget av Google. Flere mobiltelefon-produsenter som Motorola, Samsung og HTC har produsert telefoner med Android OS. Hvis du er en eier av en av disse telefonene og du har slettet en tekstmelding, vil du gjerne vite at kan du enkelt hente det med de riktige verktøyene.

Instruksjoner

• Finne et gjenopprettingsverktøy for SIM (subscriber identity module)-kort. Denne enheten vil tillate deg å koble SIM-kortet til USB-porten på datamaskinen. Det vil også gi deg et stykke programvare som lar deg gjenopprette tekstmeldinger. Se ressurser linker til hvor du kan kjøpe dette. Fra 2010 koster verktøyene $45 til $99.

• Slå på datamaskinen og sett CD-ROMen som fulgte med kit i stasjonen på datamaskinen. Windows spør om du ønsker å installere programvare og drivere. Klikk "Ja" og godtar den "vilkår." Klikk "Neste" og vent til programmet som skal installeres. Når den er ferdig, klikk "Finish" og gjenstarte din computer.

• Slå av strømmen på telefonen og ta ut SIM-kortet. Sett inn SIM-kortet inn i gjenvinning enheten og koble den til USB-porten på datamaskinen. Slå på datamaskinen.

• Klikk "Start meny" på datamaskinen og åpne programmet som fulgte med SIM-kortet utvinning verktøyet. Gå til "Fil" og "Dataoverføre tekstmeldinger." Dette overfører alle meldingene fra SIM-kortet (både slettet og uslettede) til hovedvinduet i programmet. Alle slettede tekstmeldinger, vises uthevet i rødt. For å gjenerverve den, høyreklikk på den og velg "Gjenoppretter melding."

Tips og advarsler

  • Merk at du bare kan hente meldinger som minnespor ikke har forsvunnet. Hvis de er overskrevet, kan ikke hente dem.