Nnywellness.com

Hvilke materialtyper iPads laget av?


Hvilke materialtyper iPads laget av?

IPad er en blanding av flere forskjellige materialer, bare et par som er påfallende tydelige-aluminium og glass. Enda mindre tydelig er deres nonhazardous kvalitet. Apple er kjent hemmelighetsfull om mange ting, men ikke sine forpliktelser til brukeren miljø og sikkerhet. Det synes å forfølge disse som omfattende og vedvarende som å forbedre og perfeksjonere iPad selv. Derfor kan du være trygg på at iPad du holder er certifiably toksin-fri.

Varige Print-motstandsdyktig Glass

IPad framsiden touch-skjermen er laget av holdbar, Ripesikker glass. Apples nyeste modellen, i juni 2014, iPad luft, idrett et tynt lag av Gorilla Glass - en aluminosilicate glass produkt som er spesielt laget av Corning for bruk på mange high-end mobile enheter og smartphones, inkludert iPad. Tidligere iPad modeller kreves to lag med tilsvarende spenstig, men uspesifisert, glass - og fremtidige modeller kan sport dobbelt varig safir glass i stedet. Uansett, vil iPad touch skjermen glass trolig forbli oleophobic. Det er belagt med en spesiell stoff som frastøter fingeravtrykk og fett; Selv om belegget avtar med bruk over tid.

Gjenvinne metall

IPad elegant innfatningen er laget av aluminium. Designen unibody melds ramme og skjemaet sammen for å gi enheten betydelig løft. Aluminium er en av de mest resirkulert og resirkulerbare materialene i USA Ifølge aluminium Association; nesten 75 prosent av alle aluminium er fortsatt i bruk i dag. Dermed burde det komme som noen overraskelse at Apple valgte aluminium for iPad ikoniske casing; materialet passer rett inn med selskapets sterk miljøengasjement og politikk.

Ledende plast

Aluminium gjennomføre ikke radiosignaler for godt. Faktisk foreslår noen eksperter at omfattende bruk forårsaker iPad har et mye kortere Wi-Fi-område sammenlignet med bærbare datamaskiner og andre enheter med lignende antenner. For å motvirke dette grad, integrerer Apple subtilt plast i enheten. Oleophobic belegg beskrevet tidligere er faktisk et lag av plast polymer gjelder hele berøringsskjermen. Plast brukes også i en iPad encase eller brakett mange ulike komponenter på eller rundt sin kretskort og batteri. På toppen av en Wi-Fi + Cellular iPad tilbake, vil du finne en svart eller hvit stripe dekker antennene sine mobilnettet. Stripen er laget av plast, som radiobølger trenge mye mer effektivt enn aluminium.

Gift-frie materialer

Like viktig som å vite hva en iPad er laget, er å lære hva det bevisst utelukker - giftstoffer. Om du vurderer sin aluminium, glass, plast eller silikon komposisjon, kan du forvente enheten skal være blottet for stoffer kjent for å skade deg eller miljøet. Apple gjør en øverste og kontinuerlig innsats for å sikre dette, krevende overholdelse fra alle leverandører til sine begrensede stoffer spesifikasjoner. Som et resultat, viser dagens Apple produkter - inkludert iPad - sport arsen, kvikksølv bromerte hemmende uten plast, PVC-frie strømkabler, innlede-ledig loddetinn og ftalat kabler.