Nnywellness.com

Hvordan erstatte oksygen sensoren i en 2001 Jeep Cherokee


Oksygen sensoren en 2001 Jeep Cherokee mounts i eksos rør og leser oksygennivået i avgasser. Den videresender informasjonen tilbake til denne datamaskinen. Datamaskinen bruker igjen informasjonen til å kalibrere maskinen tidsberegningen og drivstoff å sikre at motoren går så effektivt som mulig. Hvis en av oksygen sensorene går ut, lyset vil lyse, og bilen vil fungere dårlig. For å fikse problemet, erstatte oksygen sensor.

Instruksjoner

• Løft Jeep med jack og angi fire jack står under rammen, slik at bunnen av bilen er minst 2 fot av bakken.

• Gjennomgå under lastebilen og finne oksygen sensoren på eksos rør, som er ca 3 inches lang og er eneste på eksos som har ledningene kjører inn i den. Koble pluggen på oksygen sensor med hendene og slippe utklippene holder ledningene til kabinettet for hånd.

• Fjern lager oksygen sensor med ratchet og oksygen sensor socket. Bruke den anti-gripe sammensatte på trådene av erstatning oksygen sensor.

• Installere erstatning oksygen sensoren i eksos slangen med ratchet og oksygen sensor socket. Koble den nye sensoren til lager selen og presse dem tilbake på plass for å sikre at ledningene til kabinettet.