Nnywellness.com

1987 Yamaha Warrior spesifikasjoner


Yamaha krigeren vil alltid okkupere en plass i historien om fire hjul all - terreng kjøretøy. Det var den første sporten ATV med en elektrisk start mekanisme og bestselgende sport ATV gjennom tidene. For de som er interessert i å kjøpe en brukt 1987 Yamaha kriger, er det verdt å vite ikke bare hva den spesifikasjoner, eller "spesifikasjoner," er, men også hva de betyr.

Søkemotor

1987 Yamaha krigeren er en fire-takter, enkelt-overhead cam motor. Motoren er 348 kubikk centimeter. En firetaktsmotor betyr lengre motor liv. Firetakters motorer også gi større effektivitet med smøreolje enn slippes og bensinforbruket, fører til mindre forurensning. Single-overhead kamakselen betyr det er bare en kamaksel kjøring stempler, og det sitter over motoren. Dette resulterer i en lavere ventil tog vekt fører til økt ytelse over noen dual-overhead kamaksler.

Starter

1987 Yamaha krigeren var den første sporten ATV bruke en elektrisk starter i stedet for en kick forrett. Begge typer forretter fungerer på samme måte, spinning motoren svinghjul å starte den. Elektrisk starteren er imidlertid enklere å bruke. Mens en kick forrett krever fysisk aktivitet av bokstavelig talt sparker starteren, kan en elektrisk starter starte med bare trykke på en knapp. Dette er en virkelig tid og strømsparing når du har en motor som ikke alltid starte på første forsøk.

Stasjon

1987 Yamaha kriger kommer med en kjeden stasjonen systemet. Disse systemene er standard i skitt sykler, som krigeren er lik. Kjeden stasjoner også gi større motorkraft til hjulene enn andre systemer, som belte og aksel-stasjoner. Dette er hva gjør dem så populære, ikke bare med skitt sykkel og ATV entusiaster, men motorsykkel fans generelt. Kjededriften kommer med ned siden av blir vanskelig å vedlikeholde. Etter å sette gass i tanken din, vil du sannsynligvis bruke mer tid på rengjøring og vedlikehold koblingene på kjedet enn noen annen del av Yamaha Warrior.

Akselavstand

Akselavstand på av 1987 Yamaha Warrior er 48 tommer. Dette betyr at det er en avstand på 48 tommer mellom av to hjul parallelt. Akselavstanden er en indikator på hvor raskt sykkelen kan slå og hvor stabilt det er. Sykler med kortere wheelbases slå raskere mens sykler med lengre wheelbases er mer stabil.