Nnywellness.com

Lisenskrav for Pennsylvania motorsykkel forhandler


Lisenskrav for Pennsylvania motorsykkel forhandler

En lisens til å kjøpe og selge motorsykler i delstaten Pennsylvania er samme utstedet til forhandlere som ønsker å selge store biler. Lager forhandlinger oppstår mellom mellom forhandleren og auto selskapet, og Pennsylvania bare befatter seg med lisensiering forhandlere problemet statlig bilskilt og samling av skatter. Staten har strenge krav til å bli en forhandler som strever for å luke ut noen fly-by-night operasjoner som søker å svindle kunder eller hvitvasking av penger gjennom auto salg.

Programmet og bakgrunnsinformasjon

De som ønsker å bli en motorsykkel forhandler i Pennsylvania må sende en søknad å bli kjøretøy forhandler til Pennsylvania Department of Transportation (ofte referert til som Penn PRIKK) før godkjenning å kjøpe og selge biler av alle slag i staten. Dette programmet må inneholde program/inspeksjon honorar til Samveldet av Pennsylvania; fotografier av virksomheten---inkludert kontor områder, låsbart arkivskap, telefon, skrivebord, område av skjermen der du planlegger å selge biler, permanent forhandler tegn og bokførte åpningstider; en kopi av skjøtet eller lease avtale om egenskapen; en trukket diagram av bedriftens dimensjoner; en kopi av en strømregning; dokumentasjon fra en lokal kommune å bekrefte riktig zoning; og sertifikat for eiendomsrett fra Department of Labor og industri. Forhandlere må også besitter en gyldig kjøretøy selger lisens i Pennsylvania og sende til en fullført bakgrunnssjekk utført av statspolitiet.

Inspeksjon av forhandler

Når Penn PRIKK har godkjent søknadspapirer, gjennomfører det en fysisk inspeksjon av lokalene å verifisere ektheten av bildene innsendt med programmet og at ingen andre svindel pågår. Penn PRIKK vil også bekrefte at bygningen overholder alle lokale koder og bestemmelser om sikker konstruksjon, belysning og skrive før siste godkjenning for forhandler lisens.

Skille identitet forretningsjus

Pennsylvania motorsykkel eller andre auto forhandlere forpliktet til andre eksisterende virksomheter som atskilt fra salg bilbransjen. Ifølge PA koden må bedrifter "hver" identiteter fra hverandre for å unngå noen interessekonflikt eller ulovlig ansatte tilgang til bestemte kjøretøyer. I tillegg kan forhandlere bare bruke tomter som inneholder biler for salg til å lagre de kjøretøyene og for intet annet formål som ansatte eller kunder parkering.