Nnywellness.com

Hvordan fjerne innerdør paneler med en Beetle


Mange mennesker fortsatt kjøre og gjenopprette eldre luftkjølt Volkswagen biller. Boblas dørpaneler ble laget av masonite, som pleier å fordreie og sprekk over tid, spesielt hvis utsatt for vann. Erstatning paneler er lett tilgjengelig og kan dramatisk forbedre utseendet på interiøret i den klassiske "Bug". Fjerner eksisterende panelene er ganske enkelt, forutsatt at de riktige trinnene blir fulgt.

Instruksjoner

• Fjern vindus- og skrur. Det er en stor kilde for hver sveiv like bak døren panelet, som holder sveiven tett mot dørpanelet.

Merk av plast kragen ligger bak hver sveiv, der sveiven inn dørpanelet. Trykk kragen mot dørpanelet å avsløre bunnen av sveiven. Finne metall pin ved foten av pedalene, så stikk en spiker i denne PIN-koden. Tapp spikeren lett med en hammer drive pin ut den andre siden av pedalene, så trekke sveiven fra dørpanelet å fjerne den. Pass på at du ikke mister nålen.

• Bruke kitte kniven koble klippene som sikre dørpanelet til døren. Sett inn sparkel mellom dørpanelene og døren med kurven av sparkel vender mot baksiden av dørpanelet. Skyv håndtaket på kitt kniven mot døren å presse dørpanelet fra døren og gratis klippet. Gjenta prosessen rundt alle fire hjørnene på dørpanelet, som det er flere klipp.

• Fjerne dørpanelet. Dørpanelet hviler på en metall braketten innenfor døren. Å fjerne panelet, ta panelet av dørhåndtak, og løft håndtaket for å koble den fra metall braketten. Trekk dørpanelet fra døren for å fullføre fjerningen.