Nnywellness.com

Spesifikasjonene til en Polk Audio PSW50 strømforsynt Subwoofer


Siden 1972 "høyttaler spesialister," Polk Audio, har vært å gi høyttalere for multimedia, hjem og bil marked og holder over 65 patenter i lyd-design og teknologi fremskritt. Mens Polk Audio PSW50 drevet subwooferen er ikke lenger tilgjengelig, kan lydentusiaster fortsatt søker brukes eller nærheten av modeller.

Generell beskrivelse

PSW50 var en del av RM3300, RM5300 og RM5400 Polk Audio; Det var også tilgjengelig som et eget element. Den inneholdt en dynamisk balanse subwoofer driver for dyp og lav forvrengningen bass, volumkontroll for nivå, auto strøm på/av og overbelaste beskyttelse.

Dimensjoner og Design

PSW50 subwoofer CAB dimensjonene var 11 inches bredt, 20 inches dyp og 13.75 inches høy woofer størrelse 8 inches. Det var utformet som en innendørs, Gulvstående subwoofer som ikke var Magnetisk skjermet (det kunne skape forvrengninger i nærliggende TVer, skjermer eller andre elektriske apparater).

Makt, frekvens, tilkobling og innganger/utganger

PSW50 var en 100-watts subwoofer med et frekvensområde på 30 Hz - 150 kHz. Det tilbys via kabel (kabel) tilkobling med høyt og lavt nivå innganger for enkel tilkobling til andre lydsystemer; Det tilbys høyttaler - og linje-nivå innganger og utganger for høyttaler-nivå.