Nnywellness.com

Hvordan tørke oversvømmet biler


Hvordan tørke oversvømmet biler

Dårlige værforhold og kraftig regn kan føre til oversvømmet boliger og veier. Når bilene er utelatt under slike tung storm forhold, kan de også bli skadet av oversvømmelser. Det er viktig å tørke ut bilen så snart som mulig for å lagre den. Hvis vannet står i bilen, kan det føre til muggvekst og stoppe bilen kjører.

Instruksjoner

• Frakople batteriet. Ifølge Popular Mechanics, når en bil er oversvømmet, er batteri bakken stroppen frakoblet for å hindre utilsiktet steking deler av kjøretøyet. Frakople batteriet og ikke slå på bilen. Starte bilen vil sammensatte skader på bilen.

• Vurdere skaden. Bestemme hvor høyt vannet var i bilen. Biler som var helt senkes i vann eller hadde vann så høyt som dashbordet er ofte skadet repareres fordi det elektriske systemet er skadet. Se etter tørket søle inne bilen, som er en indikasjon på høy vann merker.

• Sjekk motoren og de bilen dipsticks. Se etter vanndråper på dipsticks eller blandet med olje. Endre olje og filtrere etter flom og igjen etter å ha kjørt noen hundre miles. Ifølge Popular Mechanics, bør olje endres før bilen startes for å hindre skade på motoren.

• Endre girolje. Som olje endres girolje så snart som mulig etter flom for å hindre skade på motoren. Dette er en nødvendighet for å holde bilen knirkefritt. Endre væsken igjen etter kjørte bilen til noen hundre miles.

• Rengjør kulelager og sel og pakke som nødvendig. Selene er konstruert for å tåle litt vann, men ikke flom, så de må håndteres skal fungere.

• Rense tepper kjøretøy hvis det var vått. Bruk en tepperengjøringsmaskin eller våte-tørre vakuum for å oppdra vann, så bruk et håndkle til å tørke som mulig. Blot tepper i bilen. Sette ned natron etter teppet er tørr og la den sitte i ca 20 minutter å fjerne stygg lukt. Vakuum opp bakepulver etterpå.