Nnywellness.com

Kan du se en AVI og en MPEG på en BlackBerry?


Kan du se en AVI og en MPEG på en BlackBerry?

En Blackberry-telefonen har et vell av funksjoner og funksjoner utover bare ringe. Dens evne til å spille av videoer kan være nyttig, men videosamlingen kan være i en rekke forskjellige formater, slik at noen brukere å lurer på hvilke filtyper en Blackberry kan spille.

AVI-filer

Blackberry-telefoner er designet for å spille AVI-filer. Har du noen videoer på datamaskinen med filtypen .avi, kan du se dem på telefonen.

Hvordan laste opp AVI-filer til en telefon

Ta for eksempel den Bold 9700, først koble telefonen til datamaskinen via USB-kabelen som følger med telefonen. Blackberry vil spørre om du vil aktivere masse lagringen måte, velge "Ja" Velg AVI filen du ønsker, Høyreklikk den, velg "Send til" og velg din Blackberry.

Hvordan se AVI-filer

Når lastet opp, bare gå inn i menyskjermen ved å trykke knappen Blackberry logo. Velg "Media", så velge "Video", og til slutt velge videoen du vil se.

MPEG-filer på Blackberry

Hvis filen er MPEG (i.e. filnavnet er *.mpeg), vil det ikke spille på en Blackberry i gjeldende format, som telefonens programvare ikke er kompatibel.

Løsning For MPEG-filer

Bruk en omformer hvis du vil vise en MPEG-fil på din Blackberry. Nettsteder som Any Video Converter, Media-konvertere eller Zamzar (se linker i ressurser) kan konvertere MPEG-filer til AVI.