Nnywellness.com

Hvordan legge til temaer til min Blackberry Storm


Hvis, på grunn av arbeid eller andre hensyn, du tilbringer mer og mer tid på en PDA som Blackberry Storm, blir en integrert del av hverdagen. Det er bare naturlig, da, at du ønsker å tilpasse enheten. Laste ned en ny Blackberry tema er en flott måte å endre måten din Blackberry-grensesnittet ser for din smak. Med et nesten ubegrenset utvalg av bilder, egendefinerte bakgrunner, design og farger er det temaer som passer alles behov. Alt du trenger å gjøre er å finne ut hvor å få dem.

Instruksjoner

Hvordan legge til temaer til Blackberry Storm

• Åpne webleseren på datamaskinen, og gå til http://na.blackberry.com/eng/services/themestudio/. Dette er fri programvare spesielt som Blackberry med tusenvis av nedlastbare temaer.

• Klikk "Last ned Blackberry tema Studio" på høyre side av skjermen, og skriv inn dine detaljer i informasjonsskjermbildet. Bekrefte at informasjonen er korrekt og klikk "Neste".

• Velg operativsystemet som kjører datamaskinen (Mac, PC) og klikk "Download". Vent til programmet skal lastes ned.

• Åpne Blackberry Theme Studio ved å klikke på ikonet på datamaskinens skrivebord. Skanne gjennom temaalternativer til du ser en du liker. Velg den og klikk "Last ned."

• Last ned temaet på skrivebordet. Åpne "Blackberry Desktop Manager" programmet og koble din Blackberry Storm til datamaskinen via USB (Universal Serial Bus)-porten.

• Dra filen tema på skrivebordet til din Blackberry og vente på det å kopiere. Klikk på "Media"-ikonet på din Storm hovedmenyen og du burde se temafil. Klikk på den og den ville installere direkte på telefonen.