Nnywellness.com

Bruke en Marson klinke Kit


Bruke en Marson klinke Kit

Nagler koble stykker sammen uten skruer eller. Bruker oppsvulmede slutten av en nagle trukket gjennom mindre klinke røret, en klinke pistol gjør arbeidet med å gjøre klinke kan sikkert holde separate bitene sammen. Alcoa gjør en flott linje av klinke produkter under navnet Marson. Bruk en Marson klinke kit å raskt koble som vil vare evig uten å bruke en skiftenøkkel, en skrutrekker eller en sveiser koble stykker sammen.

Instruksjoner

• Markere et sted der en nagle er nødvendig å holde stykker av materiale sammen. Nagler fungerer best på metaller og kan skape et tett bånd som varer evig. Bestemme hvilken størrelse klinke du vil bruke og trekk den tilsvarende størrelse nagler fra valg av nagler i en Marson klinke kit fra Alcoa.

• Sjekk Marson klinke Kit for angivelse av bore bit størrelser du trenger for hver diameter klinke Marson kit har å jobbe med. Sett inn riktig borekronen i en drill og stram innen bore chuck med drill's chuck nøkkel.

• Slå et innrykk i metall på det nøyaktige stedet du vil sette inn og sy med Marson klinke kit med en metall punch og en hammer. Bruk innrykket midtstille bore biter i å holde den glir av sitt preg. Gå gjennom hele dybden av brikkene som holdes sammen med en nagle.

• Trykk fett slutten av klinke gjennom åpningen du bare boret inn i stykker å forsikre at klinke avsluttes motparten langt nok slik at oppsvulmede slutten av klinke er utenfor den andre kanten. En nagle fungerer bare riktig hvis den sitter riktig. Det kan ikke ta tak på brikkene som oppsvulmede slutten går hele veien gjennom. Hvis tykkelsen av bitene er dypere enn klinke er lang, må få en lengre nagle. Husk, oppsvulmede slutten må avslutte den andre siden av åpningen å forstå på brikkene riktig.

• Trekk klinke ut av åpningsspillet og pin slutten av klinke inn Marson klinke pistol. Med klinke settes inn i pistolen, klem håndtakene på klinke pistol sammen slik at mekanismen i klinke pistol Grip på klinkes pin akselen. Når klinke pistol har forstått på klinke, sett klinke tilbake til boret hullet der du vil klinke sikres.

• Sjekk at bitene du sikrer med en nagle er justert riktig, i sin endelige posisjon før klemme Marson klinke pistol og riveting bitene sammen. Du kan justere plasseringen av arbeidet brikker før de er på rett sted bare frem til du har presset håndtakene på Marson klinke pistol og aktivert festing mekanisme klinke.

• Klem håndtakene på Marson klinke pistol. Når du presse håndtakene sammen, vil klinke pistol trekke oppsvulmede slutten av klinke til tynnere klinke akselen. Når oppsvulmede slutten kan gå ikke lenger, pin akselen av klinke vil løs og klinke sikres på plass. Fjern pin akselen av klinke av Marson klinke pistol og fortsette å gjøre klinke tilkoblinger på samme måte til ferdig.

Tips og advarsler

  • Fjern Marson nagler som ikke gjør stram sel mellom arbeider stykker med samme borekronen du brukte da du hull for klinke. Noen nagler bryte tidlig, og må byttes. Bruk en jeksel for å slipe ned øverste kanten av en nagle fjerne en nagle uten boring. Når hodet av klinke er bakken bort, vil akselen med oppsvulmede slutten falle gjennom den andre siden.
  • Dybde! Noen hull er for dypt til klinke. Hvis du setter inn en nagle i et hull som er for dypt være klinket riktig, dypere bitene som forventes å være sikret tett ikke er resulterer i separasjon av arbeider stykker etter riveting jobben antas å være komplett.