Nnywellness.com

Hvordan fjerne gulvet Shifter på en 2002 Jeep Grand Cherokee


Fjerne shifters fra gulvet i din Jeep Grand Cherokee for erstatning eller til en annen del av Jeep krever fjerning av midtkonsollen. Boltene som fester shifters er under konsollen, og du kan ikke få dem med konsollen i stedet. Shifters er begge montert i på en brakett så de må fjernes som én enhet og erstatter ettall betyr erstatte både. Erstatning shifter samlinger er tilgjengelig fra Jeep forhandlere deler avdeling, eller du kan finne en brukt samling fra en restverdi verksted i likhet med new tilstand, sparer du penger.

Instruksjoner

• Sitte i førersetet av Jeep og sett på parkeringsbremsen. Sett inn tenningsnøkkelen i tenningen og vri nøkkelen bare langt nok til å låse opp overføring. Trykke ned gasspedalen og skifte overføring til baksiden deretter snu nøkkelen for å låse.

• Løft gummimatten fra foran hyllene i konsollen, utsette beholde skruene under den. Skru ut skruene med en stjerneskrutrekker og sett dem til side.

• Åpne armrest på konsollen og Finn de to skruene i bunnen av rommet. Fjern de to skruene med en stjerneskrutrekker og sett dem til side. Skyv de bakre koppholdere ut slik at du kan få tilgang til de to skruene under baksiden av konsollen.

• Fjern bak beholde skruer med en Phillips-skrutrekker. Løft konsollen opp og over shifters og sett det til side.

• Finn de to kablene kommer til forsiden av overføring og overføre små endringer og lirke beholde klipp opp og ut braketten med en liten Lirk bar. Med en skrutrekker, pop Skift kabelen av siden av shifter på begge sider, deretter legge kabler til side.

• Ta ut fire beholde boltene som holder shifters og braketten på gulvet i Jeep med kontakten og ratchet. Løft hele forsamlingen rett utenfor montering stendere og fjerne den fra Jeep.