Nnywellness.com

Hvordan finne en bil av lisens Plate


Hvordan finne en bil av lisens Plate

Institutt for motorkjøretøyer rapporter som inneholder data slik som VIN tall, navn og telefonnumre som er knyttet til individuelle bilskilt er ikke tilgjengelige for allmennheten. Bare institusjoner som politi og forsikringsselskaper tilbyr detaljert oversikt. Den eneste måten for et medlem av publikum å spore kjøretøyet detaljer basert på nummerskiltet er å betale for slike opplysninger med spesialiserte nettsteder eller en privat etterforsker. Du kan også be om hjelp fra politiet, som kan velge å frigi dataene når det passer.

Instruksjoner

• Bruk en spesialisert nettside (se referanser). En rekke nettsteder tillate deg å spore brukere og kjøretøy informasjon ved å skrive inn bare Bilnummeret, men ingen av disse tjenestene er gratis. Heller ikke garanterer disse omfattende dekning, betyr at ikke alle kjøretøy registrert i USA i databasene. Disse nettstedene vil imidlertid utføre Orienterende søk når du angir på plate nummer og bare belaste deg hvis de kan finne bilen i spørsmålet. Prisen er mellom $25 og $30, og kostnaden per søk går ned drastisk hvis du kjøper en av pakkene som tillater mange søk i en begrenset tidsperiode.

• Leie en privat etterforsker. Hvis lisens plate du er interessert i ikke blir funnet gjennom spesialiserte nettsteder eller du vil ha mer informasjon enn gitt av disse tjenestene, kan du leie en privatdetektiv. Slike etterforskerne kan lovlig observere og rapporter alt som er allemannseie, for eksempel hvor bilen er parkert på hverdager, hvordan føreren ser som og hvor han går tilbake på slutten av hver dag. Tilleggsinformasjon som klistremerke registreringsnummeret synlig på frontruten også rapporteres lovlig tilbake til deg, men til en langt høyere pris enn å bruke et nettsted.

• Gå til politiet. Hvis du har en legitim grunn til å be om en politietterforskning i saken, kunne den lokale politistasjonen gi data gratis. Hvis du har skrevet ned Bilnummeret i en hit-and-run hendelse for eksempel, kan politiet slå opp nummeret og velge å dele informasjon med deg eller din advokat. Denne prosessen tar tid, imidlertid, og det er ingen garanti politiet vil velge å dele resultatene med deg, i stedet bare saken til aktor kontor.