Nnywellness.com

Hvordan lage din bil lyd høyere


Det er mange måter å gi bilen en dypere, meaner lyd, og de fleste av de innebære å endre systemet. Vanligvis oppretter flere luftstrømmen gjennom systemet vil gjøre bilen lyd høyere, men det også øker ytelsen. Ved å installere noen en ettermarkedet ytelse eksos del, vil du se en umiddelbar økning i bil støy. Ett av disse trinnene vil gjøre bilen høyere, så du trenger ikke å utføre hvert trinn.

Instruksjoner

• Installere en kald luftinntak. Kaldere luft er tettere, slik at bilen for å «puste» mer luft. Inntak systemene er under panseret på bilen sammen med motoren. Hvert kjøretøy og inntak systemet er forskjellige, så ser du bil i håndboken.

• Installere ytelse overskrifter. Erstatte bilens lager eksos manifold headinger ytelsen er en annen måte å øke motorstøy. Rørene på ytelse overskrifter er større og designet for mer luftstrøm. Overskriftene er vanligvis plassert på baksiden av motoren, eller mot sjåføren.

• Installere en ytelse katten tilbake eksos system, som mange anser som den beste måten å gjøre bilen støy. Disse systemene har større rør og ofte er laget av metaller som ytterligere øke luftstrømmen og skape en dyp, resonnere lyd når du kjører. Katten tilbake systemet går under bilen fra eksos manifold til lyddemper.