Nnywellness.com

Hvordan å hoppe starte en bil uten batteri


Du trenger ikke alltid ekstra batteri fra en assisterende bil å hoppe starte døde batteriet på bilen, men skal du trenger noe å overbevise det å starte. En hoppe startpakke kommer i hendig når du er helt alene og ingen er rundt for å hjelpe deg. Hvis du er hjemme og har en batterilader, kan du også hoppe starte bilen bruker.

Instruksjoner

Hvordan å hoppe starte en bil uten batteri

• Åpne bilens hette.

• Plass røde klemmen på hoppe starter pack eller batteri laderen på rød kablede positiv batteriet terminal. Det vil være en "+" insignia stemplet på batterihuset å informere deg om det er positiv terminalen.

• Plass svart klemmen på hoppe starter pack eller batteri laderen på svart kabel negative batteriet terminal. Det blir et "-" insignia stemplet på batterihuset å informere deg om det er den negative terminalen.

• Aktivere hoppe starter pack power-knappen (hvis utstyrt med en) eller kobler batteriladeren til skjøteledning eller stikkontakt. Kontroller at batteriladeren ligger på 12 volt, konvensjonelle batteri (ikke-dyp celle) og velge en høy amp eller "start" innstillingen.

• Kontroller at ingen av klemme ledninger eller elektrisk ledning hoppe-starter pack eller batteriet lader er i veien for alle bevegelige motordeler. Starte bilen.

• Slå av hoppe starter pack hvis utstyrt med en power-knappen eller koble batteriladeren fra skjøteledning eller stikkontakt. Fjern svart klemmen først, så rød klemmen mens bilen kjører fortsatt. Batteriet må lades ved dynamoen, så ikke slår av bilen fjerne hoppe starter pack eller batteri laderen. La bilen å kjøre for en periode før slå det av.