Nnywellness.com

Hvordan erstatte en ABS hjulet Sensor i en Chevy Impala


Den Chevy Impala har en anti-Lock oppbremsing system (ABS) hjulet sensor på hvert hjul som gir hjulet hastigheten til ABS kontrolleren. ABS kontrolleren bruker deretter denne informasjonen til å bestemme mengden av bremsing styrke gjelder for at hjulet. Du må kanskje erstatte ABS hjulet sensoren hvis det blir tett med rusk, spesielt metalliske bremsestøv.

Instruksjoner

• Bestemme hvilke ABS hjulet sensoren må din Chevy Impala. Du vil være sikker på den nye hjul sensoren er kompatibel med din merke og modell av Impala. Impala ble først utstyrt med ABS i 2001 og hastighetssensorer hjul er bygget inn i hjulet peiling/hub montering. Dette betyr at hele forsamlingen må skiftes.

• Fjerne hjulet med en socket skiftenøkkel. Koble til BREMSETROMMEL eller brems skyvelære og braketten avhengig av hvilke finnes på at hjulet. Koble elektriske kontakten for hastighetssensoren hjulet.

• Koble drivakselen mutteren med en socket skiftenøkkel for forhjulene. Knytte en foran hub flytting verktøyet til tre nøtter hjulet peiling/hub montering og verktøyet for å presse drivakselen av hjulet peiling/hub montering. Fjerne hjulet peiling/hub montering og kast bolter.

• Løsne boltene som montere den bakre hub å knoke med en socket skiftenøkkel. Koble parkering brems spaken braketten og bryter med en socket skiftenøkkel. Fjerne den bakre hub fra knoke.

• Installere den nye hjul/kulelager hub ved å reversere trinn for fjerning. For forhjulene, bruker du en momentnøkkel for å stramme nye hjulet peiling/hub montering bolter til 96 foten pounds og drivaksel mutteren 118 foten pounds. Dreiemoment bolter for bakhjulet peiling/hub montering til 55 foten pounds.