Nnywellness.com

Hvordan sette opp en direkte TV-boks


Sette opp en DirecTV boks i hjemmet er en enkel prosess som ikke bør ta lenger enn et par minutter å fullføres. DirecTV tilbyr satellitt-TV-tjeneste til betalende kunder med et høykvalitets bilde og en myriade av stamgjest og premie kanalvalg. Selskapet tilbyr de fleste kanaler tilgjengelig i gjeldende satellitt TV-markedet. Selv sette opp DirecTV boksen kan høres vanskelig, er det faktisk ganske enkelt med riktige instruksjoner.

Instruksjoner

• Fjerne boksen satellitt og alle komponenter fra den originale boksen og plassere dem på underholdningssenteret TV eller nær TVen.

• Ta komponent kabler (de røde, hvite og gule audiovisuelle kablene) som fulgte med boksen og koble dem til tilsvarende inngangene på baksiden av TV (samsvarer fargekodingen plugger til TV kontaktene). Koble den andre enden til de tilsvarende portene på baksiden av DirecTV mottakeren.

• Koble en ethernet-kabel som går fra din Internett-kilde (dvs. modem eller vegg jack) på baksiden av boksen DirecTV hvis du ønsker å ha en Internett-tilkobling tilgjengelig. Koble strømledningen som er koblet til baksiden av mottakeren til en stikkontakt i nærheten TV.

• Plasser gitt batteriene på baksiden av fjernkontrollen og slå på DirecTV boksen for første gang. Følg den på skjermen å angi språk for boksen tid/dato og tillate for å kjøre en diagnostisk test for å angi kanaler som du har bestilt. Når den diagnostiske testen er fullført, vil du kunne se TV ved hjelp av din DirecTV.