Nnywellness.com

Hvor å hekte en DVD/VCR-spiller og satellitt for LG LCD TV


Teknologiske fremskritt har gitt oss flere komponent enheter vi kan koble til våre TV, for eksempel videospill systemer, lydsystemer og videoavspilling systemer. LG LCD-TVer er utformet med mange kontaktene å imøtekomme flere komponent enheter. Du kan koble en DVD/VCR Kombinasjonen enheten og satellitt mottakerenhet LG LCD apparatet via flere forskjellige alternativer, avhengig av dine preferanser.

Instruksjoner

• Koble en koaksialkabel til veggkontakten satellitt, og plugg den andre enden til "RF In"-kontakten på baksiden av boksen satellitt omformer.

• Koble den andre koaksialkabelen til "RF ut"-kontakten på boksen satellitt omformer, og koble den motsatte enden til "RF In"-kontakten på DVD/VCR enheten.

• Sett den tredje koaksialkabelen til "RF ut"-kontakten på DVD/VCR enheten, og plugg den motsatte enden i "Antenne/kabel i" kontakten på TV.

• Koble DVD/VCR enhetskomponent, kompositt- eller HDMI-kabler til riktige kontaktene på baksiden av DVD/VCR enheten. Komponent video-kabler er grønn, blå og rød og er koblet til samme fargede kontaktene. Lydkabler er hvite og gule, og er koblet til samme fargede kontaktene. Sammensatt kabler er gul, hvit og rød og er koblet til samme fargede kontaktene. HDMI-kabelen har en stor, rektangulære enden og er koblet til kontakten "HDMI ut".

• Koble den andre enden av komponent-, kompositt- eller HDMI-kabler til TV. Komponent-kabler er koblet til samme fargede kontaktene under "Komponent i." Sammensatt kabler er koblet til samme fargede kontaktene under "AV inn" og HDMI-kabelen er koblet til en av kontaktene under "HDMI/DVI i."

• Bytt til den aktuelle inn kanalen for enheten ved å trykke på "Input"-knappen på fjernkontrollen for TVs. Hvis du brukte komponenttilkoblingen, velg "komponent 1" eller "Komponent 2". Hvis du brukte Kompositt-tilkobling, velger du "AV 1" eller "AV 2." Hvis du bruker HDMI-tilkoblingen, velg "HDMI 1" gjennom "HDMI 4."

Tips og advarsler

  • Komponent- og HDMI-tilkoblinger er høyere videokvalitet sammenlignet med kompositt tilkoblinger.