Nnywellness.com

Pumpe Motor Seal typer


Pumpe Motor Seal typer

Pumpen tetninger er mekaniske tetninger som brukes på de roterende delene av en motor system, spesielt pumper i dette tilfellet. De brytes rundt delen å hindre vann, olje eller en annen væske lekker og forårsaker skade på et kjøretøy, anlegg, hjem eller selv miljøet. Det finnes en rekke sel som brukes for forskjellige typer pumper og ulike situasjoner.

Eksterne pumpe sel

Eksterne pumpe sel bruke våren press for å holde ansikter segl i lukket posisjon. Dette er motsatt av de fleste andre pumper. De brukes til å slå en pakket pumpe til en forsegling når en stuffing boks ikke kan håndtere en normal størrelse forsegling.

Kassetten pumpe selene

Kassetten pumpe selene er egnet til akslingen av en pumpe. Disse er selvstendige og krever ingen service etter installasjon. Det er ofte brukt for kjølevann injeksjon, katastrofe kontroll og rødme av systemer.

Enkelt pumpe sel

Enkelt pumpe sel er de vanligste og består av en roterende delen som kobler til en stasjonær enhet via en parring frontplaten. En enkelt kilde eller flere mindre kilder holde segl stenge når pumpen er ikke i bruk og til å drive den roterende delen av segl.

Dobbel pumpe sel

Dobbel pumpe sel leveres i to former; back-to-back og tandem. Back-to-back doble tetninger koble på baksiden. Dette koble intern forseglingen mot den roterende pumpehjulet og eksterne forseglingen mot platen. Tandem sel koble med baksiden av eksterne forseglingen mot siden av interne segl.