Nnywellness.com

Hvordan sjekke girolje uten måling


Hvordan sjekke girolje uten måling

I motsetning til automatgir kjøretøy krever Girmekanisme biler ikke en dipstick etter girolje. Måling i en automatgir kjøretøy tiltak væske nivåer, og du kan hell væsken direkte i overføring fra under panseret. I manuell kjøretøy, må du gå under bilen til væske. Etter fjerner fyll pluggen, kan du stikke en finger inn i hullet. Hvis du føler væske, har du en tilstrekkelig mengde. Hvis du ikke føler væske, må du legge til væske.

Instruksjoner

• Jack opp bilen til en høyde som gjør at du kan skyve under bilen og fungerer. Stedet jack står på begge ender av kjøretøyet.

• Gå under bilen med de riktige verktøyene som trengs for jobben. Skru fyll pluggen. Sjekk for væske ved å plassere fingeren i hullet. Hvis du føler væske, har du tilstrekkelig.

• Fyll overføring hvis mer væske er nødvendig. Åpne en flaske med væske og knytte et fyll rør til toppen av flasken. Koble den andre enden av røret til din overføring fylle hull. Vipp flasken, klemme det forsiktig, slik at væsken å strømme inn din overføring.

• Fjern fyll rør og sjekk for væske igjen. Hvis du føler væske med fingeren, har overføring nok væske. Hvis du ikke føler væske, legge mer væske til din overføring.

• Skru fyll pluggen på plass. Få fra under bilen. Senk bilen med en knekt.