Nnywellness.com

Hvordan holde minnet på min Pioneer DEH-P5100UB


Hvordan holde minnet på min Pioneer DEH-P5100UB

DEH-5100UB av banebrytende elektronikk er en ettermarkedet bilstereo med CD-spiller, 7-bånds grafisk equalizer, avtakbar frontplaten, fjernkontroll og en USB-port som lar for MP3 spilleren tilkobling. DEH-5100UB er HD radio klar, satellittradio klar og Bluetooth klar. Utvide bilens lydsystem med eksterne forsterkere kan gjøres gjennom tre sett med RCA preamp utganger. DEH-5100UB har også en klokke og 18 FM-stasjoner som bruker en tilbehør strømkilde å holde dem i minnet. Hvis DEH-5100UB ikke er kablet til en tilbehør strømkilde, tilbakestilles klokke og stasjon forhåndsinnstillinger hver gang du slår av motoren.

Instruksjoner

• Finn bilens batteri. Koble svart negative batterikabelen ved hjelp av en skiftenøkkel.

• Fjern plast rammen som omgir Pioneer DEH-5100UB bruker en panelet flytting verktøyet for å lirke det forsiktig fra oversikten. Fjern skruene som fester stereo på plass med en skrutrekker. Skyv stereo frem til ledningene er utsatt.

• Finn bilens blå tilbehør ledningen bak stereo. Fjerne 1/4 tommers av Ledningens plast beskyttende belegg med et Klein verktøy. Finn den blå tilbehør tråden kommer fra baksiden av Pioneer DEH-5100UB. Vikle nakne wire slutten av ledningen rundt den synlige delen på bilens tilbehør wire. Bryte forbindelsen med elektriske tape.

• Skyv stereo baksiden på plass. Sikker stereo med skruene fjernet tidligere. Erstatte plast rammen ved å trykke det på plass. Fest negative batterikabelen.

Tips og advarsler

  • Se Pioneer DEH-5100UB brukerhåndboken for å identifisere stereo's tilbehør wire.
  • Elektrisk skader kan oppstå Pioneer DEH-5100UB i tilfelle negative batterikabelen ikke er koblet.