Nnywellness.com

Vedlikehold av en parkeringsbrems kabel


Det er tider at du må stole på din parkeringsbremsen. De er ikke tiden du finne ut at det er noe galt med din parkeringsbrems kabel. Det lønner seg til kabelen. Her er noen ting å se etter når du gjør.

Instruksjoner

• Sjekk equalizer sammenhengen som forbinder én kabel til parkering gasspedalen eller spaken. Hvis må justere koblingen ved å vri skruen der kabelen kobles til din parkeringsbremsen equalizer, eller der kabelen og parkering brems spaken koble.

• Undersøke parkeringsbrems kabel for rust når det. Rust kan forårsake kablene for å binde inne deres hylser, som kan påvirke deres slippe eller ventilen. Rust kan også føre til bare én kabel fryser som hindrer equalizer fungerer riktig, som er en bekymring når nødssituasjoner bremsing, og føre til ett hjul å låse.

• Inspisere equalizer sammenhengen som du service på parkeringsbrems kabel. Hvis det er rust, kan det hindre equalizer fra fungerer.

• Se på hengslene pivot når en parkeringsbrems kabel. Hvis hengsel pivot er brutt, vil du ikke kunne bruke på parkeringsbremsen på alle.

• Smør kabler etter behov med brems fett, eller erstatte dem hvis parkeringsbremsen ikke er fungerer. Smør pivot punktet på equalizeren også.