Nnywellness.com

Hvordan bygge bilen stereoplaten høyttalerbokser


Hvis du vil legge til nye høyttalere i kjøretøyet, får du bedre lyd, med forbedret frekvensgang og detaljer i musikken. Men har ikke alle kjøretøy plass for bedre høyttalere. Hvis du har et kjøretøy som ikke plass til nye høyttalere, er du ikke ute av lykken. Du kan bygge din egen høyttalerbokser fra enkle materialer og montere høyttalere til dem med noen få enkle verktøy og materialer.

Instruksjoner

• Skjær fire stykker av MDF, hver brikke måler 6 "x 6". Deretter kuttet fire flere stykker av MDF, hver brikke måler 10 "x 6". MDF (middels tetthet fibertre) brukes i stedet for billigere materialer som kryssfiner eller partikkel fordi det er mer robust og motstandsdyktig mot vibrasjoner. Boksene vil vare lenger, og høyttalerne vil høres bedre resultatet.

Samle bitene 6 "x 6" og 6 "x 10" til to rektangulære samlinger, som vist i diagrammet. Bruke treskruer for å holde brikkene sammen - de tre skruene vil holde brikkene sammen sikrere enn negler.

Skjær fire flere stykker av MDF, hver måler 6 "x 11 1/2". I to av disse brikkene, kuttet åpninger for høyttalerne bruker høyttalerne som en mal for hvor store hullet skal være. I de andre to stykker av MDF, kuttet åpninger for terminal koppene, bruker koppene som maler for hvor stor utklipp bør være.

• Legg til terminal koppene de to tilbake stykker av MDF, sikre dem på plass med skruer. Knytte en kort lengde på høyttalerledningen (10" skal være fine) på innsiden kategoriene i terminal koppene. Nå legge til sidestykkene på boksene, bruker tre skruene.

• Fest forstk til boksene med tre skruer. Knytt høyttalerledningen i kategoriene ledningen på høyttalerne, og deretter montere høyttalerne i åpninger, ved hjelp av skruene i kategoriene montering.