Nnywellness.com

Hvordan legge til væske til en Pontiac overføring


Hvordan legge til væske til en Pontiac overføring

Pontiac biler ringe for automatgir væske legges mens kjøretøyet på driftstemperatur. Andre kjøretøy krever driveren til væske når motoren er kald. Opprettholde et tilstrekkelig væske nivå er nøkkelen slik at bilen kan endre tannhjul og holde din overføring i god form. Siden fluid er ansvarlig for smøring overføring, væske nivåer bør sjekkes ukentlig eller etter behov.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen slik at bilens tenning starter bilen. Du trenger ikke å vente på motoren til å bli varmt, men du bør la den løpe for 2 til 3 minutter.

• Åpne bilens hette og prop det opp. Finn overføring måling bare for å siden av motoren. Trekk ut måling og stryke noen væske. Erstatt måling og la det stå i ca 5 sekunder.

• Ta måling og lese nivåene. Væske bør falle i topp- og bunnlinjer. Hvis nivået er under bunnlinjen, bør du legge til en godkjent girolje.

• Plass trakten over hullet der du trakk måling. Hell litt girolje i trakten, slik at det flyter i overføringen. Gjenta denne fremgangsmåten for å sjekke væskenivåer ved å sette måling. Fyll til riktig nivå er nådd.