Nnywellness.com

Hvordan tittelen en bil i Florida


Hvordan tittelen en bil i Florida

I delstaten Florida, vil du måtte tittel og registrere bilen for å bevise eierskap. Det eneste unntaket fra regelen er mopeder, motoriserte sykler og trailere veier mindre enn 2000 pounds. Når du kjøper en ny bil eller få et kjøretøy i staten Florida, må du registrere og tittel bilen. I tillegg må helst eierskapet av et kjøretøy endres, du re-tittel og registrere bilen.

Instruksjoner

• Laste ned, skrive ut og fyll i form av tittelen kreves av Florida Institutt for Motor Vehicles. Kontroller at du har fullført søknaden og gi nøyaktig informasjon for å unngå forsinkelser i titulere og registrering av kjøretøyet.

• Bringe søknadsskjema sammen med kvitteringer og forsikringskort til en lokal overtoller eller lisens plate agency i Florida. Betale alle merverdiavgift, tittelen gebyrer og registrering avgifter som kreves når du sender din søknad. Disse avgiftene vil variere med salgspriser, merke og modell av bilen og grunnen titulere bilen. En ansatt på county tax collector's kontor vil også undersøke bilen og kontroller VIN (kjøretøy identifikasjonsnummer). Fylket overtollers office behandler programmet etter samle betaling.

• Se tittelen og registrering når du mottar dem i posten til å bekrefte nøyaktigheten. Holde registrering i bilen til enhver tid, og lagre tittelen på et sikkert sted.