Nnywellness.com

1974 roadrunner bakfra spesifikasjoner


1974 Plymouth Roadrunner var utstyrt med to typer bakre ender, eller "differensialer." En hadde en avtakbar bærer og en hadde en integrert transportør. Begge differensial er ganske holdbar, men de pleier å falle ut av justering over tid. Det vanligste symptomet på en differensial som krever justering er en banke lyd når gasspedalen er først deprimert og bilen er kystfart. Selv om det er bare et par bakenden spesifikasjoner, bare noen med erfaring med slike differensial bør foreta justeringer.

Aksel slutten spille (flyttbare bærer bare)

Det aksel slutten spillet er innenfor en 0.008 og 0.018 inches

Ring Gear og Pinion Gear tilbakeslag

Tilbakeslag for ring og pinion girene på flyttbare carrier er mellom 0.006 og 0.008 inches. Tilbakeslag på integrert carrier er mellom 0.004 og 0.007 inches.

Jeg bærer Preload

Justere pinion lagerets preload med pinion segl fjernet. Justere preload på flyttbare carrier til mellom 20 og 30 tommers-pounds dreiemoment hvis ny betydning installeres, og mellom 10 og 15 tommers-pounds av gamle lageret vil bli gjenbrukt. Justere preload på integrert carrier til mellom 15 og 25 tommer-pounds dreiemoment hvis ny betydning installeres, og mellom 8 og 12 tommers-pounds dreiemoment hvis gamle lageret vil bli gjenbrukt.

Differensial peiling Preload

Merk at i motsetning til med pinion lageret, det noen spesifikasjon for differensial lageret preload. Differensial lagerets preload justeres automatisk når ring og pinion gear tilbakeslag er justert.