Nnywellness.com

Hvordan du kan øke din Cellular Signal


Hvordan du kan øke din Cellular Signal

Mobiltelefon brukere som opplever et svakt cellular signal kjøre til en rekke problemer myse de bruker sine mobile enheter. Noen vanlige problemer som oppstår på grunn av et svakt signal inkluderer brutte samtaler, dårlig mottak og manglende evne til å motta viktige telefonsamtaler. Men hvis du lærer hvordan du bruker en antenne eller cellular repeater, kan du øke din cellular signal med letthet.

Instruksjoner

• Hold deg unna store bygninger. Høye strukturer har muligheten til å hindre mobiltelefon signaler, så din utgående mobilnettet samtaler på et sted hvor bygninger av denne art ikke blokkerer resepsjonen.

• Gå til en mobiltelefon butikk i ditt område å installere en bedre antenne. Selv om telefonen sannsynligvis kommer med en forhåndsinstallert antenne, hvis du har signal problemer, er det fornuftig å oppgradere til en bedre modell. Spør en lager ansatte å installere antennen for deg når du velger en antenne du liker.

• Sett inn en mobilnettet repeater på mobiltelefonen. Denne enheten kan du motta svak cellular signaler med bruk av en antenne, øke sin styrke og deretter sende den til en hel område av mobildekning.