Nnywellness.com

Hvordan overføre notater fra iPhone til iPad


Hvordan overføre notater fra iPhone til iPad

Apples iPhone og iPad enheter bruker samme iOS operativsystemet og samme iTunes media management program for å administrere innholdet lagret på sine harddisker. Derfor er det enkelt å overføre filene lagret på én enhet til en annen. Hvis du vil overføre notatene lagres i "Merknader" app på en iPhone over som en iPad, kan du gjøre det i noen få trinn.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med enheten. Dobbeltklikk på programsymbolet iTunes for å starte programmet.

• Klikk iPhone under "Enheter" overskrift. Klikk "Info"-fanen og rull ned til overskriften "Andre". Sett en hake ved siden av «Synkroniser notater». Klikk "Sync" for å synkronisere iPhone notater til datamaskinen. Når synkronisering prosessen er ferdig, klikk på "Løs ut"-knappen og løs ut iPhone fra datamaskinen.

• Koble iPad til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med enheten. Klikk iPad under "Enheter" overskrift.

• Klikk "Info"-fanen og bla ned til overskriften "Avansert" og "Erstatt informasjon på denne iPad"-vinduet. Sett en hake ved siden av "Notater". Klikk "Sync" for å synkronisere notater fra iPhone til iPad. Når synkronisering prosessen er ferdig, klikk på "Løs ut"-knappen og løs ut iPad fra datamaskinen.