Nnywellness.com

Hvordan finne en stjålet bil i Illinois


Hvordan finne en stjålet bil i Illinois

Auto tyveri er en traumatisk og vanskelig erfaring å erfare. Å miste en bil til tyver kan forårsake massive økonomiske hodepine, potensielle problemer med ansvar og alvorlige problemer hvis du ikke finner en alternativ metode for å få hvor du skal gå. Gjenopprette stjålet bil er aldri en garanti, men prosessen for å starte søket er relativt enkelt.

Instruksjoner

• Lag en liste over alle detaljene du kan huske om kjøretøyet: der du forlot det parkert, noen skille markeringer som spesielt maling eller lett å gjenkjenne skader på kroppen, kjørelengde og andre detaljer kan hjelpe i gjenopprettingsprosessen. I tillegg Vis tingene som var inne i bilen ved tyveri.

• Kontakt din lokale politiet umiddelbart og full stjålet kjøretøy rapportere. Denne rapporten er forretningskritisk for din forsikring, men også hindrer deg fra å pådra seg ansvar bør tyvene vraket bilen eller parkere den ulovlig. Politiet rapporten er ditt bevis bilen var ut av kontroll. Du finner kontaktinformasjon for Illinois State Police i ressurser-delen nedenfor.

• Ring forsikringsselskapet og rapportere kjøretøyet stjålet. Hvis mulig, har sertifikat av tittelen på hånden og listen over viktige detaljer. Denne informasjonen vil hjelpe forsikringsselskapet med prosessen.

• Rapportere tyveri til banken eller selskapet som finansierte eller leases kjøretøyet (hvis aktuelt). I tillegg gi dem ditt forsikringsselskap kontaktinformasjon - de fleste forsikringsleverandører vil snakke direkte med finansieringsselskapet fra dette tidspunktet.

• Vente på resultatene fra politiet. Dessverre, det er ikke alltid mulig å gjenopprette stjålet bil. Politiet vil arbeide hardt for å finne bilen, så håp for beste og ting kan vise seg OK til slutt.

Tips og advarsler

  • Det er flere selskaper som tilbyr sanntid kjøretøy sporing enheter. OnStar, LoJack og andre kan alle arbeider med den lokale politistasjonen å bistå i å utvinne kjøretøyet. Som med de fleste ting, er forberedelse langt bedre enn reaksjon.
  • Aldri forsøke å gjenopprette eller spore en stjålet bil på egen hånd. Dette kan forstyrre politietterforskning og kan også føre deg til svært farlig territorium.