Nnywellness.com

Hva typer bil forhandler koder finnes det?


Hva typer bil forhandler koder finnes det?

Forhandler kodene brukes til å identifisere kjøretøy i tidsrommet mellom når de forlater fabrikken og når de leveres til kjøper. Forhandler koder må vises når bilen er i transitt mellom forhandleren og kjøperen, utstilt av forhandleren eller helst når kjøretøyet brukes av forhandleren, en potensiell kjøper eller alle annet autorisert av forhandleren bruker kjøretøyet. Flere typer forhandler tags er tilgjengelig, slik at ulike typer og nivåer av bruk. De fleste statene bruke disse samme grunnleggende typer forhandler plater.

Vanlig forhandler plater

Vanlig forhandler plater vises på biler, lastebiler, bobiler, multipurpose kjøretøy, trailere eller reise trailere som er i besittelse av forhandleren. Forhandler plater kan ikke brukes på leie biler, leide kjøretøy, lastet lastebiler eller lastebiler eller lastebil traktorer utlånt til kundeservice. Disse kjøretøyene kan bli drevet med forhandler platene så lenge de stadig tilbudt for salg og forhandler platen utstedt til giveren er lett synlig. Vanligvis må forhandler plater fornyes årlig. For eksempel i Alaska utløper forhandler plater hver desember, mens i Utah utløp 30 juni.

Begrenset bruk forhandler plater

I Iowa vises begrenset bruk forhandler plater på biler bare for en svært spesifikke formål. Disse platene brukes til å avhende biler som har vært Overtatte, utvinnes etter blir stjålet eller ervervet som en del av en skade bosetning. Men de kan også brukes som en måte å demonstrere, teste eller levere spesiell kropp utstyr samt nye ambulanser eller redde eller brann kjøretøy mens de fortsatt eies av produsenten. Bare bestemte personer eller enheter kan få begrenset bruk plater. Disse inkluderer forsikringsselskaper, folk som selger en bil de fått oppnås gjennom en repossession, folk som selger spesielle kroppsdeler med utstyr som er installert på et kjøretøy de eier ikke, produsenter av sikkerhet kjøretøy og folk interessert i et kjøretøy strengt for utstillingsformål.

Transporter forhandler plater

Transporter forhandler plater, også kalt overføring forhandler plater i Indiana, brukes mens et kjøretøy transporteres fra en forhandler til en kjøper. I Iowa, kan de utstedes enten personen som eier bilen solgt eller personen som er engasjert i transport av kjøretøyet fra eieren til kjøperen. I Alaska, kan transporter forhandler plater bare utstedes til forhandlere eller transportører eller fritidskjøretøy. Lover kan være noe annerledes fra stat til stat.