Nnywellness.com

Hvordan erstatte bak trommelbremser på 2001 Ford Taurus


Hvordan erstatte bak trommelbremser på 2001 Ford Taurus

Trommelen bremser arbeid ved å skyve et par puter eller "sko" utover, mot innsiden av en tromme knyttet til hjulnavet. Dette skaper friksjon for å bremse hjulet. Trommelbremser på din 2001 Ford Taurus er mer komplisert enn skivebremser foran, men også bære mer langsomt. Du bør undersøke de bak bremsene i din Taurus hver 30 000 miles og erstatte sko hvis nødvendig. Erstatning pads kan kjøpt høyst auto deler butikker.

Instruksjoner

• Løsne det bakre lug vanskelige problemer og løfte bilen med en knekt. Lavere det trygt på en jack står og fjerne hjulet og brems trommelen. Løft poenget er fra ramme jernbane som går utover foran det bakre dekket. Taurus brukerhåndboken har et diagram.

• Lirke dekselet fra midten av huben med en flat-head skrutrekker. Fjern den mutteren under og skyv hub montering av spindelen.

• Vri de to pinnene som beholder de hold ned kilder 90 grader for å frigjøre kildene. Fjerne fjærer og pinner. Det er en hold våren i midten av hver skoen.

• Lirke sko fra hverandre på toppen og trekk dem utover, frakobles fra sylinderen. Parkering brems spaken festes til toppen av bakre skoen knappenål og låsering. Lirke klippet ut og fjerne spaken. Trekk av sko, justering og våren ut som en enkelt enhet.

• Tvinn star kanter mutteren i midten av innstilt til innstilt er så kort som mulig. Fjern de to kildene, merke hvordan de legger. Skyv sko av innstilt, forlate det på plass på gulvet. Det er viktig å ikke knytte hver ende av det opp ned. En spak legges til foran skoen. Tilt og fjerne den.

• Installere spaken på foran skoen og skyv både sko på innstilt. Knytte lavere våren, deretter bruke nål nebbtangen knytte øvre våren. Plasser forsamlingen i Bremsearmen og koble parkering brems spaken. Plasser toppen av skoene på brems sylinderen og installere hold ned klippene, slik at deres pins sitte i rillene. Tvinn innstilt stjernen til skoene er nesten der trommelen vil sitte.

• Installere hub og hub mutter, torquing til 188 til 254 ft-lbs. Skyv dekselet på plass. Spray ned hele brems samlingen med brems renere, følge instruksjonene på kan. Installere BREMSETROMMEL og hjul. Hånd-stram det lug vanskelige problemer og lavere bilen. Stram det lug vanskelige problemer fullt. Gjenta på den andre siden.

• Gjør flere lav hastighet stopper forover og bakover at bremsene justere. Når bremsene føler normalt, er det trygt å kjøre på veien.

Tips og advarsler

  • Hvis du har et digitalt kamera, ta et bilde av samlingen brems, pass på å få detaljer om de vanskelige delene som innstilt. Dette vil hjelpe i tilfelle du har problemer med å få en del tilbake på plass.
  • Alltid erstatte sko på begge sider av kjøretøyet samtidig å sikre selv bremsing.