Nnywellness.com

GM ytelsestips for en 2000 Cadillac Eldorado ETC


GM ytelsestips for en 2000 Cadillac Eldorado ETC

General Motors (GM) har en linje av ytelse produkter utviklet spesielt for sine biler. GM ytelse produktene vil ikke ugyldiggjøre garantien på Eldorado, som mange andre unsanctioned produkter. Disse delene er tilgjengelig fra GM ytelse deler direkte om deres katalog. Alternativt selge mange uavhengige forhandlere deler direkte til kunder.

Eksosanlegg

GM ytelse eksos er høyverdig rustfritt stål og festes på bilen ved hjelp av originale bolter og klemmer. Katten-baksiden eksos systemer oppfyller de fleste støy i desibel, selv om du bør sjekke med din lokale lover å se om de har strengere støy restriksjoner. GM ingeniører laget systemet for GM biler som Eldorado ETC.

Supercharger

GM bildeler gjør også en supercharger for noen av sine motorer. Laderen kan produsere like over 600 hk avhengig av motoren. GM selger supercharger som en kit, med alle delene må installere det på motoren. GM anbefaler at denne pakken installeres av en profesjonell.

Bremser

GM bildeler tilbyr også bremseklosser og rotorer spesielt for ytelse kjøring. Noen rotorer er doble vegger, med en intercooling kammer mellom veggene å holde brems rotorer kjølig. Bremseklosser er også tilgjengelig fra GM bildeler bruke med ytelse rotorene. Brems kits er å erstatte skivebremser foran av Eldorado.