Nnywellness.com

Denon Dra-375Rd spesifikasjoner


Denon mottakere er populære blant kresne musikkelskere for kvalitetslyd og holdbart bygge; lydentusiaster og tilfeldige lyttere både har blitt trukket til lyden de produserer, sammen med priser som er lavere enn stereoanlegg med tilsvarende kvalitet. Denon's DRA-375RD mottakeren ble først introdusert i 2000.

Strøm

DRA-375RD er rangert på 60 watt på 8 ohm, med total harmonisk forvrengning av bare.03 prosent. Makt båndbredden er 10 til 40 hertz sin frekvensrespons dekker et bredt spekter, fra 20 hertz til 50 kilohertz. Separate kretser håndtere lavnivå og høyt nivå signaler, produsere svært ren signaler med strålende klarhet.

Kontroller, innganger og utganger

DRA-375RD har kontroller for bass, diskant og volum. Den har innganger for to kassettspillere, en CD og video. Koble opptil fire høyttalerne til mottakeren, som har A / B-høyttaler bytte og konfigurasjoner for banan plugger, spade plugger eller bare ledninger. Det inkluderer AM og FM antenne hookups. Opptil to andre stereo komponentene kan kobles til baksiden av DRA-375RD. Hvis du vil kontrollere mottakeren fra komfort sofaen, bruke en universell fjernkontroll for å kjøre enheten.

Mottaker

DRA-375RD's mottaker har følsomhet 9 mikrovolt, et signal til støyforhold på 78 desibel i stereo modus, og total harmonisk forvrengning på.15 prosent. Mottakeren kan forhåndsinnstille opptil 40 stasjon for begge AM og FM. Det er en karakter input funksjon som tillater opptil åtte tegn være angitt til å identifisere forhåndsinnstilte stasjoner. Tuneren har også auto-skanning, hurtig-manuelle og trinn-manuell innstilling. Når enheten er slått av, vil det huske sist kanal som var i bruk da den drives opp igjen.

Dimensjoner

DRA-375RD veier 15 pounds. Målene 17.1 tommer bred x 5.1 inches høy med 12,4 inches dyp.