Nnywellness.com

Hvordan konvertere en telefon til forhåndsbetalt


Mobiltelefontjenesten er praktisk når du er stadig på farten. Det betyr at du ikke trenger å søke etter en telefon på ukjente steder. Så lenge du har et signal, kan du ringe eller motta samtaler raskt. Til tross for dette, kan det noen ganger bli en svært dyre månedlige regningen. Med noen få enkle forslag, vil du snart lære hvordan konvertere en telefon på forhånd.

Instruksjoner

• Kontakt leverandøren mobiltelefon for å bekrefte din kontrakten vilkårene. Hvis du er fortsatt i kontraktsperioden, vil du måtte betale en tidlig avslutning av gebyr før du avbryter. Stoppe vanlig månedlig mobiltelefon tjenesten starter opp forhåndsbetalte er en fin måte å kutte noen av kostnadene. Ikke bruker alle dine tilmålte månedlig minutter er som å kaste penger bort. Bruker en forhåndsbetalt vil hjelpe deg å spare penger fordi du bare betaler for det du bruker.

• Sjekk din telefon å finne ut om den har GSM-teknologi. Mobiltelefonen (Global System for Mobile communications) betyr at det har en digital teknologi som kan brukes for overføring av data og helt stemme tjenester samtidig. En mobiltelefon av denne typen fungerer også med et SIM (Subscriber Identity Module)-kort. Dette er portable minnebrikken som gjør bla gjennom flere telefoner svært enkelt. Det inneholder viktig informasjon om telefonen, som telefonnummer, tekstmeldinger og lagrede kontaktlister. Det kan best beskrives som en liten harddisk til din mobiltelefon. For å endre telefoner og holde samme telefonnummeret, bare sette inn SIM-brikken i en annen GSM-telefon og det vil være klar for bruk.

• Ta ut batteriet fra telefonen. Det bør være en liten kupé med metallkontaktene i denne plasseringen. Du kan skli et SIM-kort i dette området og så smekk den på plass. Metall kontaktene på SIM-kortet må ansiktet ned og berøre kontaktene på telefonen for den å arbeide. Mobiltelefoner som ikke har et SIM kortrommet anses ikke GSM-telefoner. Hvis mobilen din har, vil du kunne stikke innom en ny forhåndsbetalt SIM kort når du er klar.

• Velg en forhåndsbetalt mobiltelefontjeneste. Den enkleste måten å finne en som passer dine behov er ved å gjøre noen sammenligning shopping. Besøk nettsteder av mobiltelefon leverandører kan gi deg noen svært nyttig informasjon. Du vil kunne kontrollere inkludert funksjoner, priser og fordelene ved å velge dem som forhåndsbetalte mobiltelefonen din leverandør. Noen ganger kan du også få en bedre avtale ved å besøke de store stedene i person. Du vil kunne dra nytte av store kampanjer med lav pris.

• Kjøpe en forhåndsbetalt Sim chip fra ønsket mobiltelefonen din leverandør. Du vil kunne spare tonnevis med penger hvis du holder mobilen samme og bare kjøpe Sim chip. Avhengig av leverandøren av mobiltelefon, kan du kjøpe forhåndsbetalte Sim chip fra deres nettsted. Noen operatører bare tillate du å kjøpe en forhåndsbetalt telefonen med Sim chip. Hvis det er tilfelle, må du fysisk mobiltelefon leverandørens butikken for å kjøpe en.

• Velg et forhåndsbetalt abonnement som vil matche din ringer behov. Hvis du ikke vanligvis snakke mye på telefonen, så velge en pay-as-you-go forhåndsbetalt tjenesteplan. Dette vil tillate deg å legge taletid og minutter på en som-nødvendig basis. For brukere som trenger litt mer taletid uten en langsiktig tjenesten forpliktelse, Velg et månedlig forhåndsbetalt abonnement. Du må også registrere et debetkort, kredittkort eller brukskonto å kunne registrere i den.

• Aktivere din nye forhåndsbetalte mobiltelefonservice via your cell leverandøren. Dette omfatter også du velger et nytt mobiltelefonnummer som ikke er knyttet til den tidligere. Noen mobiltelefon operatører lar deg fullføre forhåndsbetalte aktiveringen online istedet for besøk en av deres detaljhandler. Hvis tilfeldigvis du trenger å besøke butikken for aktivering, vil det ta noen få minutter å fullføre. Velg ringe plan detaljer før du ankommer lagringsplasseringen for en raskere aktiveringsprosessen.