Nnywellness.com

Hvordan å løfte en Toyota Pickup


Toyota pickup er kjent for sin pålitelighet og lang levetid, som gjør det en bil allment sett på veier over hele landet. Som et resultat, er det ganske vanlig å tilpasse lastebiler ved å løfte dem høyere for off-roading formål. Installere en heis kit på en Toyota lastebil er ikke for arbeidskrevende, men kan ta et par timer å gjøre, avhengig av ditt ferdighetsnivå. I dette tilfellet prosjektet bilen er en 2001 Toyota Tacoma PreRunner modell, men prosessen er lik for andre Toyota lastebiler også.

Instruksjoner

• Løft opp din Toyota bruker jack, og plassere lastebilen på jack står. Kontroller at bilen er sikker før du krype under den, og at det er jack står under aksel også. Fjerne dekk med dekk jern, og legg dem til side.

• Unbolt foran spankulere fra rammen, med 3/8 tommer ratchet og socket sett. Deretter trykk ned på spindelen pop spankulere fra rammen fjellet.

• Plasser foran spacer kit på fabrikken strut, og skyv forsamlingen på plass. Bolten avstandsstykket og spankulere til rammen, bruker 3/8 tommer ratchet og sockets og maskinvaren leveres med kit.

• Unbolt fabrikken U-boltene som holder bak blad våren til akslingen, bruker 1/2 tommers ratchet og socket. Plasser U-boltene til side, og jack up akselen med kontakten. Når det er utenfor står, lavere står ett klikk på kroppen og plasser akselen nede på tribunene.

• Skyv senking blokken mellom blad våren og akselen. Det er en pin på blokken, som må gå i hullet på akselen. PIN-koden på blad våren går deretter i et hull på blokken.

• Knytt u-bolter leveres med blokk kit til akslingen på samme måte som fabrikken u-bolter og sikre dem med maskinvaren leveres med kit og 1/2 tommers ratchet og socket.

• Installere dekk på Toyota, med dekk jern, og løft deretter bilen utenfor jack står.