Nnywellness.com

Bil understell Rust fjerning


Rust er fellesbetegnelse for jern eller jern oksid. Det er dannet av jern og oksygen reagere med hverandre i nærvær av fuktighet i omgivelsene. Rusten er også ofte brukt for å referere til de generelle korrosjon av jern, stål og andre jern legeringer. Rusten er et stort problem for biler fordi ikke bare er det stygge, men det kan også føre bilen til funksjonsfeil og falle fra hverandre. I tillegg til dette, en gang ruster starter, er det svært vanskelig å stoppe.

Rustbeskyttelse

Som det sies, forebygging er bedre enn kur. Det er mye enklere og mindre tidkrevende å hindre rust fra forming enn å måtte fjerne og stoppe det når den er startet. Forebygging er spesielt viktig i vinter hvis du bor i et område som salter dens veier fordi ikke bare betyr mer fuktighet i vintermånedene forenkle ruster prosessen, men salt blandet med dette vannet akselererer den.

Den grunnleggende ideen bak hindre rust fra forming på bilen er rengjøring grundig og regelmessig--salt, skitt og smuss som er plukket opp av dekkene som bilen reiser langs veien alle bidra til påskynde ruster prosessen. Understellet bilen plukker opp mest av denne skitt fordi den er nærmest jorden og hjul kick opp en masse debris på understellet. Understellet bilen bør vaskes minst en gang i uken og bør undersøkes regelmessig for noen små rustflekker som har potensial til å vokse i store de som kan føre til store problemer.

Reparere rustflekker

Hvis du finner noen rustflekker på bilens understellet, bør du fjerne rust og reparerer området så snart som mulig. Det samme har for kroppen av bilen - hvis små bobler danner under maling, er det sannsynlig at rust danner under bilens lakk. Med rustflekker må du først fjerne løse rust og maling ved å skrape den av med en liten barberblad. Pass på at du ikke skade uskadet områder som dette vil bare lette rust i sprer seg videre.

Når du har fjernet den løs malingen og rust, vaske området med varmt vann og bil såpe å fjerne alle leftover voks og smuss. Du burde være sikker tørke området grundig før du berører den. Før maling over stedet, bør du bruke en primer som inneholder en metall conditioner i området som vil stoppe videre rust fra forming og også forberede området for maling. Primer kan kjøpes fra alle automatisk forsyning butikken, spør bare for hva store anbefaler og du burde bli en god en. Til slutt bør du male over nå rust-fritt stedet slik at bilen ser så god som ny. Du bør være sikker på å male eller dekke metall eller annet det avdekkede metallet vil raskt rust igjen, og alt det harde arbeidet vil bli omgjort.