Nnywellness.com

2002 Ford Taurus spesifikasjoner


2002 Ford Taurus spesifikasjoner inkludere en 3,0-liters V-6 motor. Ifølge MSN Autos, i 2010 det ble 21,486 brukt og 453 sertifisert pre-eide Tauruses i USA MSN ekspertene ga Ford Taurus en 7.0 ute av 10 vurdering, mens brukerne vurdert kjøretøy 7.7 ute av 10. Ifølge MSN Autos, i 2010 hadde brukte Ford Taurus en Kelley blå bokført verdi av $4,750 til $5,675.

2002 Ford Taurus ytelse

2002 Ford Taurus har 2,982 cc, foran 3,0-liters V6-motoren. Den skryt en 9,7 komprimering, som er forholdet mellom absolutt utslipp trykket absolutt innløp press. Det er produsert med en overhead ventil og idrett to ventiler per sylinder

Denne bilen har an18-gallon drivstofftank og bruker blyfri bensin. Det har en flere injeksjon drivstoff system.

2002 Ford Taurus håndtering

Bilen produseres med to skivebremser som har ventilerte skiver. Det er spankulere suspensjon foran og bak, og en uavhengig stabilisator bar med coil fjærer.

Den kommer med en (plassbesparende) stål rim interne reservehjul.

2002 Ford Taurus eksteriør

2002 Ford Taurus har kroppen side molding, med foran og bak kroppen farge støtfangere. Det er tilgjengelig i metallic, sort og glans maling, med farget glass på hytta. Fører og passasjer sidene er utstyrt med makt svart sidespeil. Vindusviskerne har en variabel intermitterende tørke syklus.

2002 Ford Taurus interiør

2002 Ford Taurus har en full konsoll på dashbordet med en åpen oppbevaringsboks. Det har også en delvis konsoll med en dekket oppbevaringsboks på gulvet. Dette kjøretøyet leveres med klimaanlegg, et lydanlegg med AM / FM, en fast mast antenne, en klokke, en Last området lys, foran askebeger og forsiden sete koppholdere. Det er døren hyller for driveren, passasjer og bak seter og en forsetet midten armlenet. Dashbordet idrett en automatisk stasjonsindikatoren og en hanskerommet.

Forsiden har en delt baksete. Fører og passasjer seter har kollisjonsputer foran med beboer sensorer. Servostyring er inkludert, som er foran strøm vinduer og en front lesing lys.

Begge forsetene har 3-punkts hjul høyde justerbare setebelter og høyde justerbare hodet begrensninger. Bilseter seks folk.