Nnywellness.com

Hvordan erstatte drivstoffpumpe i en 1990 Honda Accord


Hvordan erstatte drivstoffpumpe i en 1990 Honda Accord

Accord er en mellomstor bil produsert av Honda siden 1976 og er fremdeles i produksjon i 2010. 1990-modellen har en firesylindret, 2.2L motor med elektronisk bensininnsprøytning. Dette krever drivstoffpumpe å levere drivstoff til sprøytebrukere under høyt trykk. Drivstoffpumpe i 1990 Honda Accord festes direkte til drivstofftanken, så du må koble fra bensintanken å erstatte drivstoffpumpe.

Instruksjoner

• Koble kabelen til den negative terminalen på batteriet med en socket skiftenøkkel og løsne lokket for drivstofftanken. Finn drivstoff press release ventil på drivstoff jernbane. Hold banjo bolten for utgivelsen ventilen med en 6 mm lukket skiftenøkkel. Pakk en butikk fille rundt tjenesten bolten på banjo bolten. Løsne bolten tjenesten av en komplett tur med en åpne slutten fastnøkkel til å avlaste presset i drivstoffsystemet. Stram tjenesten bolten til 9 fotpund med en momentnøkkel.

• Blokkere forhjulene og løft opp bak på kjøretøyet på jack står. Løsne bolten renne av drivstofftanken og tømme drivstoff i en beholder godkjent for bensin. Skyv klemmer på drivstoff slangene tilbake og koble slangene drivstoff fra drivstofftanken. Støtte drivstofftanken med et gulv jack og fjerne mutterne på drivstofftanken beholde stropper med en socket skiftenøkkel. Senk gulvet jack og fjerne bensintanken fra kjøretøyet. Koble festebolter for drivstoffpumpe med en socket skiftenøkkel og fjern drivstoffpumpe fra drivstofftanken.

• Installere nye drivstoffpumpe på drivstofftanken sikrer at du låse det i riktig posisjon. Boltene montering jevnt på 48 tommers-pounds med en momentnøkkel dreiemoment. Koble drivstofftanken og trekk mutterne på begrensende stroppen til 27 fotpund med en momentnøkkel.

• Fjerne tjenesten bolten på drivstoff trykkregulatoren på drivstoff jernbane. Koble slangen fra trykkregulatoren drivstoff og plugg den åpne enden av slangen. Knytte en drivstoff manometer til trykkregulatoren.

• Start motoren og Merk lesing på trykkmåleren drivstoff mens motoren går på tomgang. Brenselet press i en 1990 Honda Accord bør være i størrelsesorden 36 til 41 psi. Se etter en tett eller klemt tilbake slange dersom trykket er for høy. Se etter lekkasjer i brenselet linjen, en feil trykkregulator eller en tett dieselfilter dersom trykket er for lavt.

• Pakk en butikk fille rundt montering for trykkmåleren. Løsne montering sakte, før du kan fjerne trykkmåleren. Sted nye skiver på tjenesten bolt og stramme til 9 fotpund med en momentnøkkel.