Nnywellness.com

Hvordan bygge en kano utstyr


Hvordan bygge en kano utstyr

Kano kits er utfordrende prosjekter å gjennomføre at nåværende begynnelsen båtbyggere med entry-level mulighet som de finner sine ferdigheter. Dette bør ikke tas til å bety at kano kits er enkel å sette sammen, men. Du trenger tålmodighet og en god forståelse av snekring teknikker til å produsere en kano som er trygg og behagelig å bruke på vann.

Instruksjoner

• Fjerne komponenter i kanoen fra emballasjen de sendes. Forskjellige kano kits utnytte ulike deler, så gjøre deg kjent med deler av pakken før du begynner. Beholde shipping kasse, men som de fleste kits, denne shipping kasse er utformet for å doble som en bygning gigg for kanoen.

• Les gjennom kano kit instruksjonene nøye for å bestemme den anbefalte måten å fortsette med byggeprosjektet, samt å finne ut hvilke deler, hvis du trenger å kjøpe separat før du begynner. Ikke alle kano kits inkluderer alle deler som er nødvendig for å fullføre prosjektet.

• Definere et arbeidsområde der du kan bygge den kano kit uten å flytte den rundt. En garasje eller barn er ideell, der du har tilgang til både Trebearbeiding verktøy og en rekke håndverktøy, for eksempel høvler, skrutrekkere og meisler. Definere bygningen dekopaj instruerte kit. Det kan være nyttig å ha et sett med sagkrakker som å plassere bygningen dekopaj å holde kanoen av gulvet.

• Konstruere tre komponentene i kanoen etter kit produsentens anvisningen. Ingen to produsenter vil kreve helt den samme prosessen, så Les bygging delen av heftet nøye mens du arbeider på båtens struktur.

• Bruke glassfiber harpiks og maths fra kit på innsiden av kanonen instruerte inkludert, tillate den å kurere, og deretter fullføre settet med inkludert etterbehandling produktet, enten det er polyurethane lakk eller en enkel tre flekken. Tillate det kanonen å tørke før du prøver å flyte det på vann for å forhindre uhell.

Tips og advarsler

  • Følg kit produsentens instruksjoner implisitt å produsere trygg, vakkert utformede kano.