Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg en 1998 Ford Explorer foran hjulet peiling?


Dra nytte av en liten nisje markedet, Ford utgitt først av mange luksuriøs SUVer, Explorer, i 1991. Trodde den originale Oppdagelsesreisenden ikke holder en stearinlys til mer moderne luksus i SUVer, var high-end for sin tid, inkludert standardfunksjoner som 15-tommers hjul og en er-FM stereo system. Den valgfrie cruise control, premie lyd system, skinn interiør og takluke plassert den oppgraderte utforskeren, som Eddie Bauer-utgaven i en klasse alle sine egne. Når du erstatter forhjulslagrene på 1998 Ford explorer, husk på at du må erstatte både kulelager-indre og ytre.

Instruksjoner

• Løsne det forside lug vanskelige problemer med ratchet og socket. Heve Explorer med et gulv jack og lysbildet jack står under ramme skinnene. Lavere Explorer på jack står. Fjern det lug vanskelige problemer og trekk hjulene av front-huber.

• Fjerne brems skyvelære, ved å fjerne de to caliper bolter med en ratchet og socket og trekke låsen åpner og lukker av dens braketten. Henge caliper fra en nærliggende suspensjon komponent med en strikk stropp. Skyv bremseklossene caliper braketten. Fjern to caliper braketten bolter fra caliper brakett med ratchet og socket og trekke braketten fra Explorer er styring knoke.

• Lirke fett cap fra rotoren med en flat-head skrutrekker. Dra cotter pin fra spindelen akselen med nål nebbtangen og trekke spindel mutter kuleholderen fra mutteren og spindel akselen. Fjern spindel mutteren fra spindelen akselen med ratchet og socket. Trekke vaskemaskinen fra spindelen akselen og trekke rotoren utover for å frigjøre den ytre hjullagre. Fjern ytre lageret fra spindelen akselen. Fjern rotoren fra spindelen akselen.

• Fjern fett forseglingen på baksiden av rotoren med en fett segl avtrekker. Trekk den indre bærer fra baksiden av rotoren.

• Definere rotoren ansiktet på to 4-tommers høy blokker av tre. Sett drift sparke inn i hullet i rotoren til det kontakter indre betydning løpet. Kjøre den indre betydning rase fra rotoren ved å trykke rundt omkretsen av løpet med en hammer og drift punch. Gjenta dette trinnet på ytre peiling rase snu rotoren.

• Ren på innsiden rotoren grundig med deler renere og ren, lofri kluter. Angi en ny ytre peiling rase i midten av rotoren med konisk kanten vendt oppover, og kjøre løp inn rotoren med en bærende race driver og en hammer. Gjenta dette trinnet i en ny indre betydning rase snu rotoren.

• Fylle betydning pakking verktøyet tanken med frisk lang levetid fett møte Ford spesifikasjon ESA-M1C75-B. Sett nye indre betydning i reservoaret fylt med fett, deretter langsomt inn packer's stempelet til den kontaktene lageret. I ett glatt, trykk stempelet nedover til det stopper flytter. Fjern stempelet og trekke lageret ut. Angi lageret på en ren, lofri klut. Gjenta dette trinnet på den nye ytre hjullagre.

• Fylle hullet i midten av rotoren med fersk lang levetid fett møte Ford spesifikasjon ESA-M1C75-B. Angi den indre bærer inn i hullet i baksiden av rotoren. Plasser en ny fett sel over lageret og kjøre segl, benytter en segl driver og en hammer.

• Guide rotoren på spindelen akselen. Skyv den nye ytre peilingen på spindelen akselen og lede det inn i hullet i midten av rotoren. Skyv metall vaskemaskinen på spindelen akselen til det kontakter ytre peiling og hånd-tråd spindel mutteren på spindelen akselen.

• Stram spindel aksel mutteren til mellom 17 og 24 fotpund momentnøkkel og kontakten mens spinne rotoren bakover. Løsne spindel mutteren om en halv-sving med ratchet og socket, så stramme til 2 fotpund mens spinning rotoren frem.

• Skyv castellated spindel mutter kuleholderen på spindelen akselen til setter på spindelen mutteren og en av dalene i castellated toppen linjer opp med hullet gjennom spindel akselen. En stift nye gjennom hullet i spindel akselen og bøy pins beina i motsatt retning, med nål nebbtangen, låse den på plass.

• Angi fett lokket tilbake på rotoren og sete det ved å tappe det lett med en gummihammer.

• Angi caliper braketten på plass på styringen knoke og hånd-tråden sin beholde bolter. Boltene brakett-beholder til mellom 72- og 97 fotpund. Skyv bremseklossene inn caliper braketten og angi caliper tilbake på braketten. Boltene caliper til 24 fotpund.

• Gjenta trinn 2 til 13 erstatte forhjulslagrene på den andre siden i Explorer, hvis nødvendig.

• Installere forhjulet på foran hubene og hånd-stram det lug vanskelige problemer. Heve SUV utenfor jack står med et gulv jack og fjerne jack står. Lavere Explorer til bakken og stram det lug vanskelige problemer, et krysser mønster til 100 fotpund.