Nnywellness.com

Hvordan å slepe med en Chevy


Hvordan å slepe med en Chevy

En trailer kan legge til et uendelig antall alternativer kjøretøyet. Om du er sleping en campingvogn, ATV eller trailer, må du bestemme om bilen er i stand til oppgaven før du drar ut på veien. Kan være en utfordrende oppgave som krever litt erfaring og ferdigheter til å kjøre trygt å taue en tilhenger. Ekstra størrelse og form kan drastisk endre hvordan bilen håndterer og bremser. Med litt kunnskap og praksis, kan alle lære denne ferdigheten.

Instruksjoner

• Bestemme hengerens vekt og tunge vekten. Den totale vekten kan skrives på en data-plate av tilhengeren under GTW (brutto Trailer vekt). Du må legge vekten av lasten som tilhengeren bærer. Den tunge vekten er kraften nedover på tilkoblingen til bilen. Dette kan beregnes omtrent 15 prosent av GTW. For en mer nøyaktig lesing er det vekter som kan brukes til å finne dette nummeret.

• Bestemme i Chevy trailer tauing evne. Denne informasjonen vises i brukerhåndboken. Den viktige tall blir maksimalt tauing vekt og maksimal tunge vekten. Sørg for å stille kjøretøy modell og motor inn med kapasitetene, som disse tallene kan variere i samme Chevy bilen.

• Bestemme tilhengeren hekter kapasiteter. Det anbefales at du trekke med en ramme montert trailer knirkefritt i motsetning til støtfanger montert problemer på grunn av sin begrenset kapasitet. Trailer hekter kommer i flere klasser: klasse I (opptil 2000 lbs.), klasse II (opptil 3500 lbs.), klasse III (opptil 5000 lbs.) og klasse IV (opptil 10 000 pund.).

• Avgjøre hvis Chevy trygt kan taue tilhengeren bruker informasjonen. Kjøretøy og stikk funksjonene må begge være større enn hengerens masse og tunge vekten.

• Knytte bilens trekkrok til tilhengeren er tunge. Bruker en annen person til å lede deg tilbake i Chevy opp tilhengeren og justere tilkoblinger. Senk den traileren coupler på ballen og låse utløser låsen med en knirkefritt pin. Feste tilhengeren er høyre lenken til venstre side av bilens trekkrok venstre til høyre. Koble hengerens ledninger til bilen.

• Test trailer lysene ved å bla gjennom alle varianter av bremser, signaler og markør lys med en annen person bak verifisere riktig belysning. Utføre en komplett spasertur rundt av kjøretøyet og trailer, dobbeltsjekke forbindelser og tilstanden til slep kjøretøy og trailer.

Tips og advarsler

  • Taue en tilhenger er en enorm ansvar opphøyet farene det presenterer. Forsøk ikke hvis du er ubehagelig eller skikket til å gjøre dette.