Nnywellness.com

Hvordan å synkronisere iPad til iPod


Hvordan å synkronisere iPad til iPod

Apple tilbyr ikke en direkte måte å koble iPad til iPod og synkronisere innholdet. Men du kan synkronisere begge enhetene separat, dermed overføre og oppdatere sanger, videoer, e-bøker og annet innhold er. Du må ha en datamaskin med den nyeste versjonen av iTunes installert for å synkronisere begge Apple iOS-enheter. Hvis du ikke har den nyeste versjonen, kan du laste den ned fra offisielle iTunes-webstedet.

Instruksjoner

• Dobbeltklikk på "iTunes"-ikonet på skrivebordet for å åpne programmet.

• Bruk USB-forbindelseskabel til å koble iOS-enhet til datamaskinen. Det spiller ingen rolle hvilken enhet du synkronisere først. Det kan være din iPad eller iPod.

• Gå til "Enheter" panel på venstre kolonne i iTunes og klikk etiketten for iPad eller iPod.

• Gå til hver kategori i den høyre ruten og velge hvilke elementer som skal synkroniseres. For eksempel hvis du vil synkronisere programmer, Velg kategorien "Apps" og Merk av for "Sync programmer." Gjør dette for hver type av multimedia innhold du ønsker på enheten.

• Klikk på "Apply"-knappen hvis du endret innstillingene. Ellers, klikk "Sync"-knappen. Sync prosessen skal begynne umiddelbart og iTunes viser en melding øverst når den er fullført.

• Koble enheten fra datamaskinen. Koble den andre enheten via USB-kabelen. Gjenta de samme trinnene som du gjorde med den første enheten. Når ferdig, vil både iPad og iPod ha samme multimedieinnholdet synkronisert til dem.