Nnywellness.com

Drivstoff effektivitet Tips for en Chevy Silverado


Drivstoff effektivitet Tips for en Chevy Silverado

Mens kjent for sin holdbarhet og evne til å bære mye Last og vekt, er ikke Chevy Silverado pickup lastebil høyt ansett for sin drivstoffeffektivitet (selv sin nye hybrid motpart er ganske drivstoffeffektive). Heldigvis er det mange måter Silverado eiere kan gå om å maksimere sin drivstoffeffektivitet, uten viet mye tid eller penger til slik bestrebelse.

Rutinemessig vedlikehold

En av de billigste og enkleste måtene å maksimere drivstofføkonomi er å holde lastebilen opprettholdt. Dette omfatter vanlige oljeskift (hver 3000 til 4000 miles), som begrenser drenering effekt gjelder drivstofføkonomi. Kontroller at kvalitet og holde dekkene oppblåst til riktig nivå for å hindre treghet, og derfor drivstoff avløp, i en Silverado. Holde girolje og andre væsker er gjeldende og optimale nivåer også sikker på å øke drivstofføkonomi.

Aerodynamisk problemer

Debatten fortsetter til raseri over om en lukket bakluke i en åpen Silverado lastebil seng begrenser drivstoffeffektivitet, noen sier det spiller ingen rolle og andre insistere på en åpen bakluke er veien å gå. Imidlertid vil kjøpe en lastebil dekke som holder lastebil sengen av vinden sikkert hjelpe effektivisere drivstoffeffektivitet som gjør så strømlinjeformer aerodynamisk utseendet på bilen. Plus, som en bonus, det hjelper holde varer og verdisaker trygt og sikkert under tak i lastebil sengen.

Diverse metoder

Kjøpe høyere kvalitet bensin er beste måten å øke drivstoffeffektivitet, men vanlig blyfri gass er ikke skadelig for en motor på noen måte. Også kjører på en fornuftig hastighet og unngå "skallet outs" og "smoke burns" vil sikkert hjelpe øke effektiviteten som turtall Silverado motoren slike nivåer brenner drivstoff raskere enn gjennom jevn akselerasjon.