Nnywellness.com

Hvordan bytte en lyspære på en Sony-TV


Hvordan bytte en lyspære på en Sony-TV

Enkelte Sony-TV er projektor-baserte. En lampe er brukt til å projisere bilder på skjermen. Dessverre har lampene en levetid. De er også underlagt feil om grov og skitt og støv. Men Sony har gjort det ganske enkelt for vanlig fyr- eller gal--endre pære, så du trenger ikke å sende enheten i repareres Når pære mislykkes---som alltid vil. Hvis skjermen er mørk og den pære indikatoren lys tennes, pære mislyktes og må byttes.

Instruksjoner

• Deaktivere TV, men ikke koble den fra veggen til viften har stoppet fungerer. Vente på viften å fullføre syklusen for å unngå at Sony TV overoppheting og deretter Fjern strømkabelen husholdning stikkontakten

• Fjerne TVs frontpanelet. Du burde se store skruen som fester, som skru med en krone eller en krone.

• Se etter lampe-dekselet. Det er bak frontdekslet. Ta av lampe-dekselet og deretter lampen. Bare dra lysrøret etter løsne de to skruene.

• Sett inn den nye lampen. Bare Skyv den på plass. Være forsiktig med å ta glasset. Fett fra fingrene kan forkorte lyspæren life med fett overopphetet pære.

• Erstatt alle deksler og koble TV til veggen. Lampe-dekselet har en elektrisk kontakt som hindrer TV virke dekselet er på ordentlig.