Nnywellness.com

Hvordan sammenligne Bluetooth & håndfrie hodetelefoner


Hvordan sammenligne Bluetooth & håndfrie hodetelefoner

Det er flere faktorer å vurdere når du kjøper et hodesett for telefonen. Du må vurdere formfaktor, lydkvalitet og tilkobling av hodetelefonen. De fleste hodesett er bygget etter relativt bestemte bruksområder, så du bør ha en god ide hvordan du vil bruke hodetelefonen.

Instruksjoner

Hvordan sammenligne Bluetooth og håndfri hodetelefoner

• Vurdere formfaktor som er best egnet for programmet. Hvis du vil ta mange samtaler på kontoret for en bedrift, vil kablet hodetelefoner med en vedlagt bom mikrofon sikre at du og dine kan høre alt klart. Hvis du flytter hele dagen og trenger et hodesett å håndtere rask samtaler, er mindre og mindre påtrengende trådløse hodetelefoner sannsynligvis det beste valget.

• Velg mellom kablede og trådløse headsett. Trådløse hodetelefoner er vanligvis små og har integrert mikrofoner, men lydkvaliteten kan lide. Blir viklet inn i en øretelefonen kan være frustrerende, men riktig vedlegges slik en øreplugg klær kan redusere problemet. Husk at, generelt, telegrafert til hodetelefonen er billigere og har bedre lydkvalitet enn sine trådløse kolleger.

• Velge mellom stereo og mono. Hodetelefoner kan være enten stereo---betyr det er to separate innkommende-lydstrømmer for venstre og høyre øre--- eller mono---betyr det er bare en enkelt innkommende strøm. Hvis du vil bruke hodetelefonen for rask telefonsamtaler, mono vil nesten alltid være nok. Hvis du vil lytte til musikk, men vil bedre lydkvaliteten på stereohodetelefoner være vel verdt de ekstra prisen.

• Velg funksjonene du trenger. Mange hodetelefoner har støyreduserende mikrofoner oppringeren skal kunne høre deg selv om du er i et høyt miljø. Noen Bluetooth-hodetelefoner kan du samtidig være koblet til to forskjellige maskiner, for eksempel en mobiltelefon og en musikkspiller. Enheten vil normalt spille musikk, men bytte automatisk til mobiltelefonen når du mottar et anrop. Igjen, å vite hvilket program du bruker hodesett for er nøkkelen.

• Begrense dine valg basert på dine behov. Søke på nettet og i elektronikkbutikker basert på funksjonene du trenger, og snart har du funnet det perfekte hodetelefonen.