Nnywellness.com

Koble 2.1 høyttalere til en TV


Koble 2.1 høyttalere til en TV

Et 2.1 høyttalersystem består av venstre og høyre stereo høyttalere koblet til en strømforsynt subwoofer for bass. Brukte for lyd dataprogrammer, gjør den kompakte størrelsen på et 2.1-system det også et godt valg for å legge lyd til en TV i en liten plass hvor et rack av stereo komponenter og gulvet høyttalere kan være upraktisk. En 2.1 systemet kobles også i løpet av sekunder, så hele høyttaler pakken kan være frakoblet og flyttet til et annet rom, om ønskelig.

Instruksjoner

• Koble pluggen på slutten av hver høyttalerkabelen til tilsvarende venstre og høyre lydinngang utgangene på baksiden av subwooferen. Høyttalerne er merket L og R på tilbake til hjelp i plassering på hver side av TVEN.

• Koble pluggen på slutten av subwoofer kabelen til den minste av de tre knekter på Y-kort. Andre to kontaktene merket L og R for å skille stereo kanalene som skal kobles til TVEN.

• Koble den hvite pluggen i den ene enden av stereo-kabelen til L kontakten på Y-kortet og den røde pluggen inn R jack. Sett pluggene på den andre enden til samsvarende hvite og røde lyd ut-kontaktene på baksiden av TVEN. Pass på å koble til TV kontaktene merket "output."

Tips og advarsler

  • Koble høyttalerne og subwooferen til TVEN med stereo kabler før du kobler 2.1 systemet til en stikkontakt.