Nnywellness.com

Hvordan ta topplokk av en 7,3 Ford Diesel


International innhøsting produsert 7.3 liter diesel motorer som vises i Ford lastebiler fra 1988 til 1992. Denne motoren er mest vanlig i Ford lastebiler med en vurdert bæreevne på minst 1/2 tonn. 7.3-liters Ford motoren bruker en enkelt topplokk for alle sylindere i motoren. Topplokk er på motorblokken og inngår i forbrenningskammeret. Fremgangsmåten for å fjerne topplokk fra en 7,3-liters motor er den samme for alle Ford lastebiler.

Instruksjoner

• Koble kablene fra negative terminalene på både batterier med en socket skiftenøkkel. Dette hindrer noen fra å starte motoren mens du fjerner topplokk.

• Sette en avløp panne under radiatoren. Fjern bunnpluggen med en socket skiftenøkkel og la kjølevæske i radiatoren renne i pannen. Lagre kjølevæsken for senere bruk.

• Koble shrouds for radiator fan med en socket skiftenøkkel. Koble vifte og clutch for radiatoren som en samling med verktøy T83T-6312-A og T83T-6312-B. Montering mutteren for radiator vifte og clutch har en venstre tråden, så må du aktivere den med klokken for å fjerne mutteren.

• Merke det elektriske ledningsnett på dynamoen slik at du kan koble den riktig senere og koble ledningene fra dynamoen. Koble bolter for Dynamo og vakuum pumpe med en socket skiftenøkkel. Fjern disse komponentene fra motorblokken.

• Koble kjølevæske slangen fra topplokk med en socket skiftenøkkel. Fjern drivstoff injeksjon pumpe fra motorblokken. Koble inntak manifold og dalen dekselet fra motorblokken.

• Heve bilen med et gulv jack og støtte det med jack står. Fjern eksosrør fra eksos manifolder med en socket skiftenøkkel. Koble klemme og montering skrue til olje peilepinnen røret. Løsne olje peilepinnen tunnelbanen fra topplokk og senk bilen.

• Koble dekslene med en socket skiftenøkkel og fjerne rocker armene fra motorblokken. Registrere plasseringen av hver push stang, så kan du re installere dem riktig senere. Fjern push stengene fra motorblokken.

• Fjern drivstoff injektoren dyser og glødepluggene fra motoren blokken med en socket skiftenøkkel. Koble festebolter for topplokk med en socket skiftenøkkel. Installere løfte øyne på hver ende av sylinder blokk med verktøyet T70P-6000.

• Løft topplokk fra motorblokken med løfte øynene. Vær forsiktig for å hindre pre kamrene av topplokk faller på motoren når du fjerner topplokk.