Nnywellness.com

Vedlegg kan ikke videresendes fra min BlackBerry


Vedlegg kan ikke videresendes fra min BlackBerry

BlackBerry er et merke som ble opprettet i 1999 av trådløse løsninger selskapet Research In Motion. Mens BlackBerry tilbyr et stort utvalg av smartphones og tabletter, har selskapet også programvare og tjenester med enhetene. Dette gir brukerne anledning og bekvemmeligheten av e-kommunikasjon. Men som med noen maskinvare og programvare, problemer kan oppstå med BlackBerry programvare eller enheten, forårsaker problemer med e-post og videresender vedlegg.

BlackBerry koble

Mens BlackBerry-enheter er tilgjengelig for kjøp via forskjellige telefon selskapene og butikker, tilbyr BlackBerry merkevare en eksklusiv service for sine kunder. Ved hjelp av BlackBerry Connect-programvaren, sammen med andre data plan krav, kan en kunde med en telefon transportør sende en annen kunde med en andre telefon operatør, ved å bruke en dedikert BlackBerry PIN. Alle BlackBerry-enheter har et unikt PIN, slik at alle BlackBerry kundene kommuniserer via meldinger og e-gjennom BlackBerry koble. Denne programvaren er også praktisk for store organisasjoner og bedrifter å holde tett kontakt med ansatte og gi tilgang til forretningsinformasjon.

Kompatibel

Når du bruker e-funksjonene til BlackBerry-enheter, er det mulig å videresende vedlegg sammen med meldingen. Som med de fleste programvare, er det imidlertid nødvendig å møte minimum systemkrav, som støttet vedlegg formater. De fleste lyd og bilde formater støttes, og Office-filer, HTML, PDF og komprimert ZIP formatter. Hvis vedlegget ikke er et format som støttes, vil ikke bli videresendt eller sendt fra BlackBerry-enheten.

Kryptert vedleggene

Mens det er mulig å åpne krypterte e-postvedlegg fra din BlackBerry, er det ikke mulig å videresende det krypterte vedlegget fra din BlackBerry. Hvis et mottatte vedlegg er kryptert gjennom Microsoft Office eller et annet e-postprogram, vil det for eksempel oppstår en feil i din BlackBerry hvis du prøver å videresende vedlegget til en annen mottaker. Tekstdelen av meldingen er bare videresendt til mottakeren uten vedlegget.

Slettede vedlegg

BlackBerry Connect-brukere er også del av BlackBerry Enterprise Server - tjenesten som BlackBerry Connect-programvaren bruker til å utveksle kommunikasjon mellom BlackBerry-brukere. Hvis en bruker sletter seg fra serveren, er meldinger og andre lagrede data på enheten fremdeles tilgjengelig for visning. Imidlertid vil sende lagrede vedlegg, brukeren må legges til BlackBerry Enterprise Server og lagrede data må synkroniseres mellom enheten og serveren. Hvis synkronisering ikke oppstår, videresender lagrede vedlegg ikke mulig, som serveren ikke kan tilgang til filen.

Skadede filer

BlackBerry service bøker er systemfilene som er lagret i enheten, og som tillater kommunikasjon med telefon transportør og BlackBerry servere. Hvis en tjeneste bok er slettet eller blir skadet, kan enheten og programvaren ikke fungere riktig. Ifølge BlackBerry kunnskapsbasen, kan mangler eller er skadet service bøker forårsake vedlegg skal utelates i en e-postmelding. Mottakeren mottar bare tekstdelen av en melding. Tilbakestille service bøker på enheten vanligvis løser dette problemet.