Nnywellness.com

Feilsøke en 1997 Pontiac Grand Prix


Pontiac Grand Prix første hit gatene i 1962. Det var i produksjon fram til 2008 når modellen ble endelig pensjonert. 1997 Pontiac Grand Prix representert starten på den sjette generasjonen av kjøretøyet. Denne generasjonen fått en stor redesign tidligere modeller. Bilen var tilgjengelig som todørs coupé og en firedørs sedan-modell. Det var tre motor valg for 1997 Grand Prix, alle sekssylindrede motorer.

Instruksjoner

• Kontrollere nivået av motorolje og nivåer av styring, bremser og overføring væsker regelmessig. Hver væske finnes i et forseglet system og nivået på hver bør ikke variere for mye. Hvis du oppdager en av væsker er plutselig lavere, kan det være en indikasjon på en stor lekkasje i systemet. Dette bør bli sett på av en mekaniker så snart som mulig.

• Sette inn nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen til første posisjon aktivere de elektriske artikler. Kontroller radio, fan, strøm vinduer og lykter på Grand Prix i 1997. Hvis noen av elektriske elementene arbeider uten en annen er, kan dette være en indikasjon på at sikringen for dette systemet er blåst og må erstattes. Fjern sikringen fra sikringsskapet ligger under førersiden dashboard, og se gjennom plast sikringen. Hvis metall stripen innenfor plast enden er brutt, deretter må sikringen byttes.

• Kjøre 1997 Pontiac Grand Prix og se hvordan bilen reagerer når du trykker på gasspedalen. Alle tre motor alternativer med modellen er drivstoff injiseres. Bilen aldre, er det mulig drivstoff injektorer kan bli litt plugget. Konsulter en mekaniker og legge en flaske av drivstoff injektoren renere å rengjøre sprøytebrukerne. Hvis problemet vedvarer, må drivstoff injektorer renses av en tekniker.